Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko smo oholi da zavidimo svakom ko napravi korak ....
Ovo je inicijativa za pozdraviti. Najlakse je odmah osporavati, ali ce se sigurno studenti okoristiti mogucnoscu da prakticno prosire svoje znanje. Ne treba sve docekivati na noz, nego pozdraviti svaku inicijativu koja ce donijeti nove mogucnosti nasim ljudima.
Na žalost nisam bila u mogućnosti da prisustvujem , ali vidim da je auditorij siromašan , BBI uposlenici , dekan i dva profesora s Ekonomskog fakulteta, gdje su studenti .. zašto se nije više uradilo da prisustvuju studenti, naravno događaj je u vrijeme predavanja, zašto se neko nije sjetio da studente predmeta Islamsko Bankarstvo dovede ovdje organizirano.... čudno ...
Jak je u mundzos u redovima iza...jak abanka, jako bankarstvo, poserem im se u ahmedije arapske!!!!!!
Nije tačno da će eksterna matura izazvati kod djece i njihovih roditelja manji stres od polaganja prijemnog ispita za upis u srednje škole. U ovoj državi se sve laže pa i o stresnim situacijama. Nije tačno što resorni ministar kaže da su pitanja za eksternu maturu znatno lakš* od pitanja na prijemnim. Testove sa prijemnih ispita za upis u srednju školu pratim od 1996. g., zanči od preve generacije poslije rata koja je polagala prijemni i upšte nije tačno da su pitanja na eksternoj maturi po resornom ministru znatno lakš*. To da nema stresa kod djece i njihovih roditelja i da ga neće biti na maturi naši bajni pedagozi debelo lažu. Ne znam razlog zašto pedagozi iznose ovu notornu laž, ali mislim da je u ovom slučaju u pitanju Staljinistička politika, tako je rekao vrhovni i nema više priče "amin". Čak i bajna gospođa Penava nije htjela javno iznijeti mišljenje roditelja čija djeca trebaju da polažu eksternu maturu. Briga nju za njih.
Sta je bolje: LAJK: VJECNO STUDIRATI? DISLAJK: VJECNO D.R.K.AT K.U..RA.C NA BIROU
svaka cast ovakvih projekata treba da bude na svim fakultetima tuga je kada covjek s diplomom ceka na birou
Posjetite moj novi blog(link dole) http://agronp.wordpress.com/
Samo naprijed !
sarajevski vjecni studenti
"Naglasio je da je razvijanje islamskog bankarstva dužnost fakulteta s tako dugom tradicijom i izrazio nadu da će Ekonomski fakultet u Sarajevu postati regionalni lider u toj oblasti. Direktor BBI banke Amer Bukvić kazao je da Banka aktivno traži različita iskustva i prakse u oblasti islamskog bankarstva koje u Bosni i Hercegovini primjenjuje već 10 godina." Opet Bakir dovodi neke svoje ISLAMSKE biznismene za pranje novca iz svoje vlastite banke BBI kao sto je bio AL SHIDI ! Tako je Bakire deri svoje ovce glupe!