Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim Vas nemojte gsn .Igora da uzimate u diskusiju toliko se nasekirao da je uzeo sedmicu plačenog godišnjeg odmora strašno je šokiran problematikom gsn . Vinka . Hvala .
Hoće li SDP podržati Čovića za mandatara, zna se da je on Puljićev adut.
Stoka pot.uri.čka i jedan i drugi. Puljić godinama šuti dok drugi Hrvati ostaju bez posla, stanova, pa i života, reagirao je tek kad je došlo do njega, a ovaj mali idi.ot, o njemu nema potrebe trošiti riječi. Nab.ijem ih na onu stvar obojicu.
Učio je on iz knjige od Pepce Kardelj i Đure Pucara -starog . Pogotovo su dobra bila svjedočenja kako je Pepca izdržala par ofanziva preko svojih g..uzova . A polemika se vodila da li je i drug Đuro Pepci g.uro .Mislim da je to odgovor na pitanje ko je u II sv.ratu bio ,, topovsko \'\' meso .
Vidi se da popinaš otme topli obrok svaki mjesec onom što je razapet iznad.
Džamija u Livnu je srušena po zakonu, Sarajevo treba da pokaže svoju velikodušnost i dozvoli gradnju katoličkih crkvi, objekata, staračkih domova, skladišta karitasa, nadbiskupija, hramova, katoličkih fakulteta, KŠC-ova, župskih stanova i zgrada, pa makar to bilo i protiv zakona.
Naj novija vijest je da drug Zlaja i drug Igor izlaze iz svojih stanova da bi Vinku ustupili .Krasno .
Vidi se da si istoriju učio iz srpskih knjiga .
Partizani = preobuceni Č.etnici sa kraja 1944 :
Svi znamo da je uzoriti s.mr.ad, ali ovi drugi su jos gori
EEEE...muko moja...13 SS divizija...koristena kao topovsko meso za nacisticke poduhvate...cime se ti hvalis i pozdravljas!!!??? Dedinim vojskovanjem? A pretpostavljam da se nekad pred kraj 45 pojavio u Domobranima pa onda u partizanskim redovima...a za njegovo SS-ovanje se nije znalo do 92. kad je javno progovorio o svojim pohodima i unuke na krilu tapsao i pricao im kako je on to radio!!! De nek se sad jos neko s ponosom javi da je potomak Drazinog cetnickog pokreta ili Paveliceve ustaške mladezi....pa to je sada IN!!! Nije IN zivjeti u slozi i zajednistvu nego raskomadati ono malo dostojanstva sto je ovoj jadnoj zemlji ostalo! ccc...
Pa da ti kazem da je u pitanju drugi vjeski duznosnik onda on suti a drugi vjerski objekti se ruse kao onaj u Livnu ne tako davno!
Žalosno je to što i ovaj UDBAŠ treba da se vrati u taj stan a na hiljade pravih patriota su bez krova nad glavom . Za Vinka se ne brinem neće na ulicu .
...nije mi drag kardinal Puljić, ali da sam na njegovom mjestu ISTO bih učinio. Podrška u svakom sličnom slučaju, taman da se radi i o drugoj vjeri!! Nebih radikalizirao, ali baš me zanima što bi se dogodilo da je kojim slučajem u pitanju, jevrejski ili islamski vjerski dužnosnik....hm, hm!!
Ovaj pop Vin..ko samo gleda svoj interes. Gdje mu je solidarnost s hrvatskom imovinom a ne samo s crkvenom. Isti Mu..st..afa C..e..ric, grabi, grabi,