Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ni za bilo koje od ovih, a niti cu glasat. Lagumdzija bi bio posljedni za koga bi ja glasao. Znam da nigdje na zapadu crveni ne vladaju a niti su dobro dosli. Crveni su jednom bili i nista nisu uradili, zadrzali su se svega dvije god. Od parola se ne zivi, mada su oni potome poznati, crveni nisu nikad znali sa parama.Nemam namijeru nikog da vrijedzam, ako sam izvinjavam se....
Niso ovo pravi crveni, Lagumdžija zapadni lobist i odličan prijatelj američke vlade zajedno slali ljude u koncentracioni logor gdje ih mogu ubiti da nikome ne odgovaraju još pride dobiju Nobelovu nagradu za mir.
@crveni ovako se to kaze.... Staljin Francisco Pinochet Fidel Castro Josip Broz Tito Kim LL Sung Sadat, pa sad dodaj ostale svoje crvene? Samo da znas da su svi ovi nabrojani moderni diktatori. Mozes da procitas u bilo cijoj od njih biografi. A nadam se da znas sta je diktator? Za vrijeme Tita milicija je mogla da ti kicmu slomi, a da nikom ne odgovara. Samo zato sto mu se nisi svidio.
Samo se auti i roboti pale na zeleno
Samo se BIKOVI na crveno pale.
Dabogda vam Fahro žene guzio bagro izdajnička!
sarene laze crven,demagogije.
kako stvari stoje bice crven voz sa zelenom lokomtivom :)
Živio Staljin ! Živio Lenjin ! Zivio Mao Ce Tung ! Živio Kim Jong ! Živio Tito ! Živio Zlatko ! i svi Veliki Crveni vladari i Vođe !
Pređi na neki\"mirišljavi\"portal ZA SDP naravno
Ale, ale, ale, ...hajmo danas svi na koševo, ale, ale, ale...
e moj brako popiskim ti se na sdp samo me zanima za koga si do sada glasao
sax je crven i smrdi
GLASAM ZA SDP!! TO JE PRAVA BOLJA BUDUĆNOST!
Naravno da ćemo glasati za SDP... dosta nam je s.m.r.a.d.o.v.a koji su na vlasti, dosta nam je nacionalizma !!! Živio SDP i naš predsjednik Željko Komšić!!! pozdrav za sve bosance i hercegovce. SDP do pobjede!