Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAKIR JE LOPOV
Bakir je pametan a narod je glup!
bakir se u bih ponaša ko erdogan u turskoj. mali šegrt uči zanat od diktatora erdže. kad mu zatreba nešto ljuće, svrati do irana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pomiluj me bake, ali po jajima :)
Glasaj ti magare opet za Bakira.
bakir se u bih ponaša ko erdogan u turskoj. mali šegrt uči zanat od diktatora erdže. kad mu zatreba nešto ljuće, svrati do irana.
Bakire pridruzio se Aliji inshallah..
Bake daj sad Draganu nađi kakvo radno mjesto, čovjek pun iskustva...gre'ota da takav stručnjak ostane neuhljebljen.
@Misstake Naravno!
BAKIRE USTASO!!!!!!!!!!!!!
A ZATO SU U BAKIRA VAZDA ZGUZVANE PANTOLE NA KOLJENIMA,,
Ne vadi nam ga Bakir..
dobro je ovo. sutra bi sve drzavne institucije mogle pocet tako donirat auta djeci uposlenih ...
Prvo ovako oni NAIVCi koji misle da se politicari kao " ne mogu" su naivčine samo takve!Itekako se oni pomažu,mogu,bore za sebe naravno.A narod zavaravaju, do bi mogli povući vas za uzicu pod imenom NACIONALIZAM!Pa lakse je njima se dog, i podjeliti sta treba nego sa narodom obicnim.Šta imaju od nas?!Nista!A svi se oni slažu,posebno ovi glavni.Čova,Bake,Dodo i dr.govna.
Pa sljedece izbore opet poranite da zaokruzite baketa i SDA ;) Ili sjedite kod kuce pa poslije izbora kukajte 4 godine... Njihovi glasaci dovode zene u kolicima, starije ljude itd samo da dobiju glasove, a ovi ostali zdravi i mladi ne zele da izadju i onda poslije kukaju 4 godine...
baka karino bjelosvjetska
A jesu svi dobri i humani u milovanju kriminalaca! cccc Ruka ruku mije...
pomiluj me bakire :)
HAjmo mi ukinuti tužilaštva i sudove da ostane samo stranačka policija. Bakir obećao Draganu da će pomilovati njegovog šanera miniostra policije a Dragan će Delimustafića, da ne bi bilo neke ljage na porodicu Izetbegović. Čak i ako bi ih sud uz dobre advokate i slučajno osudio. Ko ovog kriminalca Mandića. IPAK ŠEF POLICIJE ŠANER, a osuđeni komesar policije RAMO u bijegu. I ko je kopov tu ??? SDP ZNA SE !