Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno od iskustava: Ramiz Zmaj - Mrtvacka kola
@BosmalBoyy2 U BIH su degeni sa koeficijentom inteligencije manjim od 71. Izraelci imaju koeficijent jedva nešto veći od 80 pa se mora biti krajnje precizan da ne bi ispao antisemita :))
Slogan "Umrite s osmijehom"
Dobar biznis. :D
biznis je biznis
Igrala Fata 5 od 39 ...nebil'_bog_dao...U ovaj cetvrtak se zabavila iz grada, pa svratila kod komsinke da provjeri imal'_sta. Nazove Muju: -Eto listica u kredencu, pod sahatom. Vi'der. Mujo, naravno, nas'o.... - Ses'? pita Fata. -Imamo. -Jedan'es'? -Imamo i taj. -Dva'es'? -Evo ga. -Mujo, bolan, a dva'es'_i_ses'? -Imamo Fato, podvrisnu Mujo. - Necrkobozenikad ... a trides'_i_devet?? Fata ce, vec u ekstazi. - Imamo, Fato! odgovori Mujo... Pa, nakon pause, dodade: -Ali taj nam je prekrizen.
Kako su to lijepo objasnili da covjek ne povjeruje. U principu to ovako ide (ako je smrt nastupila u inostranstvu) ako bi se ko slucajno zadesio u ovoj nezahvalnoj situaciji. 1.Nakon smrti tijelo ide na obdukciju na patologiju. 2. Trebate otici i podici zapisnik o uzroku smrti i sa tim zapisnikom otici u maticni ured gdje je lice preminulo i traziti IZVOD IZ MATICNE KNJIGE UMRLIH 3. Sa tim papirom idete dezurnom sanitarnom indpektoru po jedan papir 4. Sa tim papirom idete u MUP i trazite dozvolu za transport mrtvog tijela 5. Nakon dobijanja tog papir idete ponovo istom sanitarnom inspektoru koji vam kompletira dokumentaciju. 6. Sa tom svom dokumentacijom idete u ambasadu i dobijete konacan papir sa kojim mozete voziti tijelo. 7. Za to vam pogrebna drustva traze 1200 eura a u principu treba Vam malo vise strpljenja i malo pameti i to bude duplo jeftinije.
Da se covjek zaprepasti kakve budalastine procita, zar smo tako nisko pali. Covjece, dok jos gledas svojim ocima, mislis svojom glavom i hodas svojim nogama, razmisljaj o susretu sa Gospodarem svih svjetova, sto se poigravas sa zivotom a imas sansu da lijepo zivis, da zaradis milost boziju i blizinu Njegovu. Ovako kako pojedinci pisu, sebe vide ju provaliji radi svoga grijeha i onoga sto rade, nisu spremni da rade za svoje dobro i da se mijenjaju na bolje, bar to mozemo. Imas izbor, uzmi dobro .
Jedva cekam da mi umre majka, Da mi u kucu dodje Rajka!!!
Ja bih da me kremiraju ili bace u rijeku ribama, samo ne u sanduk i pod zemlju
ja ne bih ni pod zemlju ni u vodu.....ne umire mi se nikako 😕
Biznis Topalovic porodice bi cvjetao......svaki sanduk 6000 KM 😂😂😂😂😂
Sviju nas ceka pernica kad tad !!!
Tako jedna baba iz inostranstva poruči unuku:"Sine moj, ja kad umrem sahranite me na mojo zemlji. Samo te molim nemoj da me brzo voze u onom kombiju. Znaš da ne podnosim krivine."
Maratonci trce(voze) pocasni krug xD
Moze li popust za penzionere.
NIJE JEFTINO NI UMRIJETI
jest tebi nije tvojoj familiji :p
@F.E.A.R. OPROSTI F.E.A.R. NEZNAM STA TIME MISLIS RIJETI ALI ZIVIM NA SVOJIM NOGAMA NEZAVISIM NI OD KOG PS: POGRESNO PROCJENJUJES LJUDE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cijena, procedura, cekanje... Sad, i da mi se umire - ne umire mi se.