Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e baš lijepo, razumiju se puno u nastavni proces. hoće li besplatno djecu voditi?znaju li idioti koliko ljudi nema ni za hljeb, a oni koji imaju vode djecu kad im se got prohtije. e ako ovo prođe onda smo zaista DNO.
jah nek malo uce mjesec dana, pa pauza, pa opet iznova....
a ko pita one koji koriste taj raspust ?? ili je bitna samo zarada gore njima ?? a mjesecni poslovi koji JEDVA nadju takav poso\' !! majku mu !!
ovo je podla strategija zoi 84 u talu sa kantonom da od roditelja otmu novac prisilnim filovanjem smjestajnih kapaciteta kroz skolski sistem osiguraju bogat priliv novca od nena, roditelja i djece cijim novcima su izgradjeni turisticki objekti na tim planinama na kojim su djedovi i ocevi ostavljali svoje bubrege i ostale dijelove tijela
Bez obzira od koga potekla ova ideja je odlična. Činjenica je da snijega u januaru već godinama nema, a u februaru ga redovno ima u izobilju. Čak bi možda bilo bolje da se cijeli raspust premjesti u februar.
Bez obzira na sve Alicke,ZOI-e, itd... za mene je ovo dobar prijedlog,i vise slobodnih dana u februaru nego u januaru, razloga je puno.
Hoce se ZOI 84 slucajno dati toj djeci besplatne karte. Ovoga su se sjetili prosle godine kada je druga polovina januara bila bez snjega. Kad je snjeg pao onda su kao uputili inicijativu da se produzi raspust. Sve u interesu djece, a ne njihovih dzepova. BAGRO, PLATITE TOPOVE PA CE BITUI SNJEGA, A DJECI DAJTE BESPLATNE KARTE.
Ja predlazem da zimski raspust traje od 22.Decembra do 21.Martamjel posteno? Je.bo skolu i nauku,mi smo ionako stvoreni za kanala.
Lijep je takvim kao ti, vidi se da ne volis obrazovanje, ne znas kad treba pisati \"bih\" a kad ne treba, \"ne valja\" a ne \"nevalja\"... sitne ali ujedno i ogromne greske koje te odlikuju. Obrazovanje broj 1 !!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeee
Bas lijep prijedlog sta se bunite vise te nevalja ovo te nevalja ono sta god se da prijedlog bilo i u cemu nista nevalja e nije se rodio ko bih nam ugodio.
Ali,da li ce KJP ZOI84 i ferijalni savez obezbijediti svoj toj djeci smjestaj??? I omoguciti tim mladim ljudima potreban odmor i s-r aktivnosti,naravno u najboljim uvjetima???Manite se statistickih podataka i vremenskih prognoza,uhvatite se posla.Najlakse upucivati inicijative i prijedloge.Dajte sta konkretno-Vi smjestaj-roditelji ishranu!!!Valja li ova,ha ZOI84???
CISTA LAZ DA SE TAKO NESTO PRIMENJUJE U EVROPI.KAO PRVO U EVROPI SE ODMORI NE KORISTE PO VDIJE NEDJELJE VEC MANJE A UZ TO VISE SE DJECA OBRAZUJU I UCE PO PLANU I PROGRAMU DOK U BIH NI TOGA KAO PRVO NEMA A I ONAKO SE ODMARAJU VISE NEGO STO RADE.
jesu li oni noormalni?????? ovo bi bio uzas
i oni i kantoni su pljacka za federalne poreske obveznike