Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam čuo da su fočaci odbranili Goražde!
da li je ovaj tekst pisao novinar klix-a Goran Dakić.http://saff.ba/novinar-klixa-goran-dakic-postuje-karadzica-mrzi-sarajevo-i-njegov-neliberalni-obicni-puk/#.VUd4C_mUeb8. ako mrzi sarajevo mrzi i goražde jer pola sarajeva je porijeklom iz istočne bosne. toliko o klix-u i njegovim novinarima ili je možda jedan od onih što će za pare sve prodati ili klixu (fahri)odgovaraju ovakvi novinari
Ko bi rekao da će sada ljudi dolaziti iz Čajniča, Foče i drugih okolnih mjesta i zarađivati plaću u Goraždu ?
U grad se svakodnevno slijevaju novi kadrovi iz svih krajeva BiH, pa i inostranstva. Osim Bekto Precise, kompanije Ginex, Prevent i Emka, otvaraju se nova radna mjesta. Samo Prevent trenutno zapošljava 1.200 osoba.