Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta da vam radim; istina boli a vasi TO hajvani su bili i sotali obicni pljackasi, nije me interesovala nicija politika (jer je nije ni bilo) pa tako zivim sada mirno i udobno daleko odatle (dod). kada shvatite da ste bili zrtve civilnog-nacinalnog rata onda cete i imati sanse da se pomaknete iz tih g..... dotle sjedite u sheheru i vjerujte sta god hocete, nit\' je koga na ovom kraju planete briga za vas nit\' im pada na pamet da se zauzimaju za vas. Koji k.... im vi trebate? Kada mi se navije dodjem, vidim se sa starom rajom, srecom svi su ostali normalni, pojedemo, popijemo i zapjevamo sta je nama volja. Jos nevidjeh te vase TO da me zaustavi cak ni na granici. Namjerno napravim i saobracajni prekrsaj pa platim onim jadnim drotovima za kafu povrh kazne. Ko me zna raduje se kada se vidimo, ko je bio papak, ostao je takav. Doci ce nase ponovo.
I drago mi je sto u svome imenu ne nosite vise naziv ovoga grada jer ste ga svojom uredjivackom politikom brukali godinama. Urednici ovog portala i zasluzuju da rade na portalu pod nazivom klix.com... Mozda ste najposjeceniji sto nazalost mnogo govori o tome kakvo smo drustvo u sustini, ali sigurno ste kvalitetom ispod mnogih BH medija...
CINJENICA Svaka cast buraz, ovo je do sad najbolji i najkorektniji komentar, odnosno odgovor koji je trebalo dati ovim DORATIMA koje se nabrojao.... jednostavno rekao si ISTINU i nista vise.... A posto mi znamo kakvi su smrdi, oni ce ovo sto si ti rekao u sekundi iskriviti i slagati, i nesto svoje dodati i izmisliti...pitanje je samo sta, a sta god da kazu odnosno slazu, morat cemo im se smijati..
Pustanjem komentara na ovakve i slicne clanke klix.com direktno ucestvuje u sirenju nacionalne mrznje i netrpeljivosti medju narodima BIH. Pohlepa vlasnika i urednistva ovog portala je nevjerovatna. Moral i novinarska etika su stvari koje su davno zaboravili samo da bi privukli sto veci broj bolesnih, kako ih neko gore nazva, trolova kojima je vrhunac zivota ispoljavanje mrznje... SRAM DA VAS BUDE REDAKCIJO...
jadni mi vlasi, nebeski narod, izgubili smo rat pored svih tenkova, vbrova i haubica JNA od lovačkih društava naoružanih lovačkim puškama i pepsi-konzerva bombama ! Dedina rora, improvizovani ručni bacač od vodovodne cijevi zaustavio je naše tenkove 2. maja u Sarajevu ! koji smo mi luzeri....
Teritorijalna odbrana ARBiH: -JUKA -CELO 1 -CELO 2 -KRUSKO -MIRSO -DEDO itd. To je bio Glavni stab te Teritorijalne odbrane.
mi nebeski narod Smrdi nismo uspjeli sačuvati RSK-a ni sa stotinama tenkova i haubica, a NATO nas je spasio od pada Banja Luke i od nove bosanske traktorijade...ali vjerovatno samo nakratko !
Bosanci i Hercegovci Ignorisite trolove, bolesnoumne nacionaliste kao sto su ovdje na forumu: Zivko Josilo, Oj livado, SRB-IN, realista, i ostali bolesnici. Ignorisanje im je najveca kazna.
bale Tacno tako, odbranili su.... A sta je bilo sa vama, imali ste JNA, i svo naoruzanje JNA, i govorili ste da cete sa tim naoruzanjem i ljudstvom uzeti Sarajevo za 3 dana a BIH za 15 dana... Mi smo ipak odbranili i ovo 24%, sa oskudnim naoruzanjem, a vi ste bili 4 sila u Europi i oet nas niste mogli poraziti... kakvi vi i vase borbe,vi samo mozete lazne mitove pisti i nista vise.. pljucc..
Trolovi nisu slučajno takvi, niti su jedinstvena pojava koja postoji nezavisno od sveta van interneta. I u realnom svetu postoje ljudi željni pažnje koji, u nemogućnosti da je dobiju na drugi način, provociraju svojim bezobrazlukom i cinizmom. U zavisnosti od umeća i stila, i u stvarnosti postoje mangupi, bitange, huligani... Svi oni su na internetu trollovi.“ Trolovi na klix.ba uglavnom bolesni velikosrpski nacionalisticki, fasisticki uhljupi.
„Trolovi su osobe koje se pojavljuju na internet forumima sa jednim ciljem - da izazovu pažnju. Sam pojam je preuzet iz skandinavske mitologije a zanimljivo je da je na sudjenju koje je \'eBay\' (najveća internet licitatorska kuća) imao pred Vrhovnim sudom SAD, ime povezano sa Orkama, da bi se mladjim generacijama približilo šta su to zaista trolovi. Način na koji trolovi izazivaju pažnju i provociraju nije bitan i zavisi samo od umešnosti trola i vrste diskusije na forumu. Mogu da budu duhoviti, napadni, bezobrazni, vulgarni a mogu i da pronadju slabu tačku nekog korisnika i da ga na taj način isprovociraju. Njihove postove je ponekad gotovo nemoguće ignorisati, naročito ukoliko predstavljaju neki lični napad. Zbog toga trolovi napadaju iznova i ne prestaju sve dok postoji reakcija na njihovo pisanje. Trol prestaje jedino kad vide da ga svi ignorišu. Zbog toga je verovatno najcitiranija rečenica na internet forumima \'Do not feed the troll\' (ne hrani trola)
Tzv. TO ..odnosno tzv. Armija RBIH...uspjela je nekako na jedvite jade sačuvati 24% teritorija BIH....toliko o toj tzv. vojsci...bljuccc
hajde psihopato na lijecenje
A koju su to teritoriju branili ? Takvih nije bilo ni u Trebinju ni u Gacku ni u Bileci ni u Bijeljini ni u Banjaluci,ni Palama ,Sokocu,Foci ,Nevesinju,Brodu,Novom,Prnjavoru,Teslicu,Doboju itd. Sta su to oni branili-moje selo u Gorazdu koje su spalili u aprilu 92-e braneci ga da se u njega ne vratim.Tu teritoriju koju ste branili niko nije ni napadao,osim Sarajeva koje je bilo pola Srpsko.
Se h i d i = borci poginuli za vjeru ili M u dz a h e d i n i hocu reci Srbi i Hrvati u BiH su se borili protiv radiklanih islamista (bijele Al kaide)