Uprava za inspekcijske poslove KS
0
Prijavite taksiste koji naplaćuju više nego uobičajeno
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo otidjite na aerodrom i sve ih pohapsite. Banda pljackaroska, naplacuju po 25 EURA do grada, i pored toga naplate 5KM po koferu. Sljam! Pogledajte kakve auta oni voze, sve ce vam biti jasno!
A sta uciniti kad imate taxi stand i na njemu 5 parkiranih vozila i nijedno nece da vas poveze jer kazu ne isplati im se. Narocito se odnosi na taxiste Sarajevo-taxi-ja u Merkatoru na Socijalnom. Nekoliko puta sam pitao da me povezu od Merkatora do Hrasnog i nikada nisu zeljeli. Vjerovatno ima onih koji iz Merkatora idu do Zenice, :-) Da li navedene kontakt informacije vaze i za ove slucajeve?
Djeci najvise uzimaju para tj. naplacuju im duplo
al si drama ne pismen....:)
-Ja sam se vozio danas sa Taxi ,da mu ne otkrivam broj rtazio sam od njega da upali taksimetar a on ceti onako kiselo cinicki kao ne radi i prije odredista kazem mu da stane ja izadje on zamnom znam zasto okrenem se oke da platim i nabijem ga na jednu gomilu sto je grtalica ostavila vido je da nema sale iskobeljo se iz snijega i osto da se strese .
Najgora sorta ljudi,narocito Sarajevo taxi. Najbolje da registruju firmu i da voze do Stokholma,jer su im sve relacije kratke,a o ljubaznosti i pogotovo vracanju kusura da ne govorim. Cast izuzecima,ali kad su taxe u pitanju vrijedi ona u svakom kukolju ima zita :)
U zutom taksiju sam se vozila prije dva dana, i jos tri zene sa mnom, i kaze ja cu vam naplacivati posebno. ova prva se kratko vozila, naplati joj 5 km, i mi nastavile dalje, on nije ugasio taksimetar, da bi na kraju kad smo izasle naplatio 10 km. Bila sam iznervirana pa nisam uspjela ni br taksija da vidim.
Kantonalna uprava za inspekcijske poslove je neradnicka bagra, prijavio sam dosta stvari i nikad nisu prstom mrdnuli. Stoka
commi: izdudlaj ud
kod merkatora uopšte štand ne postoji.a šta ćemo sa ovima što rade bez firme na krovu i što nisu ni registrovani,kome ćemo njih prijaviti.
Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
NAJGORI JE SARAJEVO TAXI
Zali sekome da se gradani zale,nema fajde za tolike krade,covjek poziva za kradu kola,zna ime i broj telefona osobe pa nista,da se gradani imaju kome zaliti nebi bilo javasluka.Mnogi su ovih dana zbog nemogucnosti dolaska na posao,ostali bez posla,svagdi na svijetu to bi bilo opravdano,kako nam radi policija,kako radi gras,kako radi komunalno,po meni komunalno je uz GRAS i najveci problem grada...
ja kazne i hurnebesa cccc....
kakva g.lupost, pa kako da to dokazem? Oni ce ih ispitati i taxista ce reci da to nije istina.