Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije \"radi\" nego \"ZBOG\"!
sad svi mladi u BiH treba da napisu bilo kakav \"biznis\" plan i idu po bankama, te bezuslovno traze po 3.000.000,00 KM, jer kad moze neko da dobije za sadnju vocki i preradu - moze i sve ostalo, bitno je da se ko fol ili zaoprave nesto proizvodi - to je recept i niko vas ne smije odbiti jer se samo pozovete na primjer tog sincica i to je to, u protivnom ne izlazite iz banke dok vam ne isplate
hahahahaha...nije u sukobu interesa...hahahaha \"čiji je vlasnik ili suvlasnik Dodikov sin. \" hahahahha....zar on ima tako starog sina? Dva krmka u RSu koje niko ne smije dirnuti!
@MINKA, DA TE MOZDA MILORAD NE PLACA DA MU LIZES??? KAD GA TAKO BRANIS. ZNAS LI TI MINKA KOLIKO JE GLADNIH PENZIONERA U RS? STA ONI IMAJU OD DODIKA? NISTA!!!!! PRAZNE PRICE! A NJEGOV SIN DOBIVA MILIONE!!!!
MILORADE STO NE PROBAS DA ZIVIS SA PENZIJOM OD 145 KM? Pa onda pricaj price DAJ TI MENI TVOJU PLATU ILI ONO STO SI POKRAO PRICACU I JA O RS KO I TI
JE_BI SE TI DODIK! NAMA SE PENZIJE U RS SMANJUJU A TI DAJES SINU KREDITE U MILIONIMA! MA JE.BI SE TI DA ZNAS! SVI STE VI BANDA LOPOVSKA!
Pazite da ne pobjegne u rusiju ili u smrdiju on to sada trazi da ga OHR smjeni jer je pokrao sto je se pokrasti moglo, sto prije prdekana to b olje.
Je*o te tvoj dragi predsjednik u usta! HAJMO SAD U RED JEDAN PO JEDAN PA POLAKO PRVO MINKA!
MOZETE SAMO TUKI DA POGLABATE MOME DRAGOME PREDSJEDNIKU GOSPODINU MILORADU DODIKU HAJMO SAD U RED JEDAN PO JEDAN PA POLAKO PIPA TI SI PRVI
uh bala blal bla bla kkd8edke dokik ndjdnndnnjdm uh genocidasi uh ah idemo ah uh HELP BAZNIA4EVER
PAZITE RAZMISLJA ronhil da bjezi u rusiju.
Hehehe...misevi ! Psi laju karavani prolaze !
ma goni ga vise u tri pi33ke materine
Tako je dobar i fin, da takvog vise majka ne radja.......odmah abortira.
ffffffff