Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E je bi ga opet po jadnim bosnjacima.Za ovo je kriv SDP i FTV
toga nema u RS-u mi smo fin svet
Da da sitne ribe se fataju, a one glavne se tolerisu. Pa sta mislite sta je to sto natjera nekoga u BiH da bude diler i razbojnik??
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090414045
džaba kad će ih sudija osloboditi za 5 minuta. VOLIO BIH DA NISAM UPRAVU
da bi dosli do glave ribu morate uhvatiti za rep.
pipo mora da se i kod tebe ima sto-sta pronaci zbog cega iz svog policiju upucujes u drugo dvoriste, jel neotesani banditu ?
sipu racku i primiga u paksu :)))))))
objavite imena ovog sljama a ne zrtava!!!
Razbojnicima je mjesto na vješalima, a najmanje - zatvor sa fizičkim radom za obnovu vodovoda i kanalizacije, prokopavanje odvodnih kanala, čišćenje sarajevskih rijeka i sl. pa im, poslije izdržane kazne, neće padati na pamet ikakav kriminal.
vrijeme je,hajte malo i do Banjaluke,dodbik jedva ceka! BOSNA4EVER!
SVAKA CAST MOMCI..DAJMO PODRSKU NASOJ POLICIJI... LEGALAN KRIMINAL JE SAMO DRZAVNI KRIMINAL...UNISTITI KONKURENCIJU... A I NEK NAROD MISLI DA JE VLAST POSTENA I DA NESTO RADI...
tako je