Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da.mn ovo Sarajevo je fkt prelijepo.....i ako zivim vec par godina u Sarajevu al definitivno je jedan od lijepsih gradova na balkanu, super su i Zagreb i Split i Beograd, al mi je Sa najlijepse
Jedini koji ciste i trotoare...:(
Kako samo lijepo izgleda grad kad je prekriven snijegom... Kad se nevidi najveci izum komunistickog doba beton....
glup naslov do bola!
Lijepa je i Banjaluka. Puuut putujeeee Latif aga sa jaranooom...
Vilsonovo zimi nakon 17.00 niko ne koristi! Koji idioti su to smislili!
Kakve guzve ba, guzve su po kisi, po snijegu se pola likova ne usudi voziti, pa se guzve bas fino smanje, bas u gradu. Idila prava...
Jedva cekam ljeto!
Dobre su slike, svaka cast. Ali nije sarajevo samo vilsonovo i pofalici? Pretpostavljam da vam fotograf tu blizu stanuje, ali brate nek prohoda malo sta ima veze. Svaki put jedne te iste slike iz jedne ulice.
Ja slika i gofana, ja fousa i njasra.. pa sta ti slikas hajvanu da oprosti konj. E moj Sa-X čutuče!!!
Želio bih samo da pohvalim fotografe Sarajevo-x -a, super fotografije i tekstove imate. Veliki pozdrav, Vaš vjerni čitalac.
bas izgleda lijepo, sarajevo. osjecam se malo tuzan sto nisam tu...
Zjao Metropole:D
fedja, bravo bravo bravo
Je\'es snijeg, ova grmi na prvoj slici!
da hoce pasti jos metar pa da se sankamo
\"lijepo i pod snijegom ko i bez snijega\" nadam se da uvidjate pravopisnu gresku i da cete istu ispraviti; pozdrav