Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari pasosi ce vaziti do njihovog isteka.Ako i kad nam ukinu vize ne znamo da li ce to biti samo za one koji imaju biometrijske pasose ili stare ali to je daleka buducnost.
stari pasosi ce vaziti do isteka. od decembra ove godine pocinju novi pasosi. ovo sad od juna do decembra je testna faza, gdje ce se prikupljati informacije kao pri izdavanju biometrijskog, a izdavace se dosadasnji pasos. testna faza od 6 mjeseci za sistem.
ya moram mijenjati ličnu kartu
ma evo najaljuju sad sezonske dokumente... licna karta za proljece zelene boje, ljeto zuta muskim, a zenama crvena, jesenjea licna ce biti tamno zuta, a zimska ce biti boja ceste nakon sto se pospe sljaka po njoj... a nakon nove godine najavljuju da ce skratiti taj rok i da ce se dokumenti vaditi mjesecno i da ce uduplati cijene...
Ja izvadio pasoš prošle godine i trebao mi je od tada vrijediti dvije godine. Jel to znači da ću sad pred put na more (krajem jula) morati izvaditi novi pasoš?
Nisam odavno dao pare za neke isprave neka tacno mi fali
SAD ga navale seljOci da vade pasose
ja ga izvadio prije 10 dana, al cu ga vadit i sljedece sezone.
Pa ja tek prije mjesec dana izvadio pasoš... Sr*** i države čovječe...
Jel to znaci da ce pasosi koje budu izdavali od 1.jula do 31.12 imati kraci rok trajanja od alpskog mlijeka? Vidjecete kad sve ambasade budu od 1.1.2010 izdavale vize da ce traziti opet jos novije biometrijske pasose. Dakle, ko ne mora, nek ne zuri nego neka ceka novu godinu. Je*ale ih ove \"probe\", sto odmah ne krenu s pravim pasosima?
ne pisu sta ce biti sa starim pasosima. moj je star jedva pola godine... obis ga opet pljacka gradjana.:(
Evo konacno novi pasosi! ;) Vrijeme je fakat bilo. Nismo odavo dobili nove!