Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo dovoljno! Hoćemo i tvoju ostavku i ostavku kompletne vlade! Šta je sa nama ostalim, 500.000 nezaposlenih. Imam 21 godinu, šta ja sad da radim?? Ako bude trebalo zadnji ću se maknut sa ulice!
@mujo.hrnjica.18 Kakve ba crne godine, pa najvise penzionera na protestima!
Prebrzo dolaziš do zaključka, to što sam sad na klixu, ne znači da nisam bio juče i da neću ići danas. Bio sam i juče čitav dan guto suzavac, a i danas sam od 12 na ulici.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sad se sjetio ... ništa ... napolje i gotovo
Nebi ovi iz SDPa dali ostavke pa to je gora bagra i od SDA..uvijek su pricali o nekim demokratskim i evropskim principima a kada cijela drzava se ustane protiv njih oni i dalje nedaju vlast i fotelje...sramota velika...jedini radoncic pozitivan ispada u ovome svemu jer je stao na stranu naroda...ali moras fahro pohapsiti i kazniti ove policijace sto udaraju brutalno nevine studente...ako to uradis imas moj glas!
Sad cete vidjet kad dezurni dupelizci pocnu komentarisat kako treba mirne proteste pravit :D Samo rusit ma*er im 'ebem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje se kriju sada oni koji su najvise zasluzeni za ovakvu situaciju u koju je narod upao. Pitanje je samo bilo kada ce ovo puknuti. Neka izadju i kazu gradjanima kako su unistavali nase fabrike, nasu drzavu, narod koji je svjestan da ovo nije od juce, da su ovu situaciju i bijedu napravili bas oni prodavsi sve nase fabrike pojedincima koji nisu ispostovali prava gradjana, gradjani su radili a plate nisu dobivali, prodali su i narod i drzavu sve za licni interes, i to je cinjenica, to je istina. Na birou sam odavno, nisam od jucer!
Causevicu konjino jedna nemamo sta stobom razgovarati,daj ostavku zar je tolko tesko ucini nam uslugu ODJEBI , nema razgovora evo gledam kroz prozor polahko se skuplja odo i ja dole da nas je vise, i nema zaustavljanja i popustanja sada istrajacemo makar zapalili zgradu.
Molim Bošnjake da učine uslugu Hrvatima da prvo mlate ove nelegalne predstavnike hrvatskog naroda u vladi federacije jer ih hrvatski narod nije birao na ta mjesta nego vi bošnjaci. hvala na razumijevanju.
Ti ćeš causevicu za gracanicu za koji dan!!!!!!jbo te voz koji te dovuku u Tuzlu smardu!!!!!
DAJ BUDIMO REALNI BAREM JEDNOM U ZIVOTU - U paRlamentu smo nedavno imali paket zakona koji Je trebao pomoci ovim ljudima i natjerati tuzioce da rade svoj posao. Gdje su sada SDA i SBB da objasne gradjanima sto su glasali protiv?? Kako sad mozete reci da je SDP bilo sta kriv u ovome? Imam argumente i ne mozete pricati gluposti...
Zakon o prekrsajima i antikorupcijski zakoni bi omogucili efikasno kaznjavanje krivaca za ovakve kriminalne privatizacije i oduzimanje, na ilegalan nacin, stecene imovine samo da,opet kazem, SDA i SBB nisu bili protiv!! a zasto su bili protiv sta misliite???
STRANKA FASISTICKE AKCIJE, HRVATSKA FASISTICKA ZAJEDNICA, SAVEZ NEZAVISNIH SOCIO FASISTA....SVI STE VI ISTI KRIMINALCI !!!!!!! SVI IDITE NA STRANU DEMOSTRANATA... I DZAMIJE I CRKVE I MEDIJE I POLICIJO I CIJELA DRZAVO (OSIM POLITICARI JER VI CE TE NAJEBAT AKO VAS DEMOSTRANTI UFATE) KRIMINAL, PLJACKA, BOGACENJE JE SUPROTNO SVAKOJ RELIGIJI.... OVO TREBA BITI BORBA ZA DEMOKRATIJU!
ljudi molim vas dodjite na proteste! ne morate biti u prvim redovima. sklonite se na stranu ali dodjite da vide da nas ima. ja sam juce bio, malo plakao zbog suzavca ali me nije zahvatio n jedan pendrek (al jesam dobio kamen u ledja al sta ces...) sad sead caušesku, nermin niksic i ostala sdp banda nude rjesenja, kazu pokrenut ce sudove da rade, pokrenut ce fabrike...samo sile se boje!! nema mirnih protesta. danas palimo vladu
SVI IDITE NA STRANU DEMOSTRANATA... I DZAMIJE I CRKVE I MEDIJE I POLICIJO I CIJELA DRZAVO (OSIM POLITICARI JER VI CE TE NAJEBAT AKO VAS DEMOSTRANTI UFATE) KRIMINAL, PLJACKA, BOGACENJE JE SUPROTNO SVAKOJ RELIGIJI........
Ovo je smijesno! Ne treba ovo prihvatiti. Vrijeme je promjena i druge nema! SAMO JE NOVO USTROJENE DRAVE PRIHVATLJIVO! SVI KOJI SU BILI U POLITICI OD RATA PA DO DANAS, HITNO PRED LICE PRAVDE PA NEKA DOKAZUJU NEVINOSTI.
Nema više razgovora, samo ostavka!
DOSTA PORTALA. OD 12 SVI NA ULICE!!!
NEVJERUJTE POLITICARIMA NISTA OVO JE PAD FASISTICKE VLADAVINE!!!! 20 GODINA SU IMALI FORE !!!! DOSTA JE DOSTA
Narod svakako zasluzuje svoja prava, ali sve se moze dogovoriti na miran i civilizovan nacin. Nema potrebe za huliganizmom i pricinavanjem stete. Zalosno mi je to sto unistavaju svoj grad, a kasnije ce morati da se sve to opet plati, pa ce i za to da se bune. Protestujte, trazite svoja prava, ali na civilizovan nacin.
STA STE NAM TO URADILI, SDA JE KRIV ZA SVE ALI MI SMO KRIVI STO IH NISMO OTJERALI KAD JE TREBALO, POKRALI SU NAM DRZAVU
Ako se odazovu ovom pozivu ovo je povlacenje sa fronta..!