Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sljedeca vijest propade posta kupi je fadilov jaran za 1km
Fadil fulio adresu - čovjeće, to je propala firma nije MMF.
Svi cete se vi vratiti u Gornje Brabonjište
FADILE, SEOSKA LOLO, KOGA TI MANTAŠ? MJESECI NAS LAŽEŠ DA ĆE PENZIJE BITI ISPLAĆENE DO 5. U MJESECU, LAŽOVE NISAM SIGURAN DA SU I DO DANAS SVE PODIJELJENE. FADILE ODLAZI ZAJEDNO SA TVOJOM SDA NARODE AKO DATEGLAS SDA ILI SBB ONDA STE ZAISTA KOLEKTIVNO NENORMALNI, PA VEĆ 25 GODINA ŽIVIMO KAO STOKA A GLASAMO ZA SVOG KATILA. BILO KOJA GRAĐANSKA STRANKA, NEĆE NAM BITI GORE NEGO ŠTO NAM JE SVE OVE GODINE. P R O B A J M O, POKUŠAJMO SAI NEŠTO PROMIJENITI, SDA PRAVI KONJE OD NAS.
Novaliću jesi li to posjetiio novog direktora Mirsada Mujića? hahaha Baš i onako ,,profinjenim likom,, odgovara za tako visoku funkciju haha ali naročito mi se ,,dopalo,, to što sam u njegovom kabinetu oučio OGROMNU UOKVIRENU SLIKU ALIJE IZETBEGOVIĆA, ISTO KAO I U KABINETU ELMEDINA KONAKOVIĆA. HAHAHA TE SLIKE SE NE DRŽE PO KABINETIMA NEGO PRIVATNO U KUĆAMA. SVE JE FARSA, TREBASE DODVORITI BAKIRU NARODE GLASAJMO, KONAČNO, ZA NEKU GRAĐANSKU STRANKU BAŠ SU NAM SE OVI PRIM. UVUKLI U NOS.
Bjezi od covjeka kome su oci sastavljene. dabogda pogino do sutra navece
penzije nisu redovne
Garant trazio Paket od MMFa
Dogovaro de ces koga ubacit od svojih
O kakvim vi projektima sanjate,pa imali ste POSTBANK BH kao i projekat sa istom pa je zijaniste,i dan danas je harče...
Iiiiiii!????....biće negdje nešto drugačije??
Sljedeća vijest: ispostavilo se da je nova Uprava imenovana nezakonito.. Tako je to kod Fadila često.
Onako realno ,premijer makar obilazi radnike,krece se nesta mrljavi za razliku od drugih koji sekretaricu salju do poste i to naplate kao terensku dnevnicu. Hajd malo kritike za one koji se nisu pojavili niti oglasili preko godinu dana a primaju placu.
A dosadnog cojka braco draga..za njega treba Linex pravo..