Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Srpska je takodje sveta srpska zemlja znajte to poturice
xaxaxaxaxa
@Roki -idi rokaj svoju se.. a ne laprdaj djabe po forumu. Harise sledece glasanj imas jedan glas vise .jedini koji ne suti i ne viri iz rupe ko mis i ceka da se sve samo rijesi.
VRIJEME JE DA SE I TI HARISE PRIDRUZIS KRAJISNIKU.. JEDINI SI TI JOS OSTAO U POLITICI BIH A RATNI SI ZLOCINAC JER SI I TI JEDAN OD GLAVNIH ORGANIZATORA RATA U BiH....
đe si vampire, nijesam te prepozn\'o drakulo hahaha
...nikad nisam bio mrzac, ali postajem i mrzim vas zbog toga ! Ako ikad bude kakvog draufa sve cu uciniti da vam se krvi napijem....! Iskreno!
...\'\'moji\'\' mungosi, koje ste vi licemjerne fekalije....No moze vam se ! Ova bjelosvjetska mraka vam pomaze . Ali nahebati cemo vam se mamice kad tad, no sikiriki...! Jadan je onaj koga drugi cuva !
Guzi li ovdje iko ista?
E vala Silajdzicu i tebe bi valjalo malo u Hag. Imas i ti svojih aferima.
ti si s njim sjedio i dogovarao granice u daytonu s kim si takav si citiram: draze mi se sastati s krajisnikom, nego s lagumdzijom rekao: alija izetbegovic toliko o tebi harise, desna ruko alije
@joki A vi bi mogli jedne godine svi kolektivno na hadziluk pa da se i zadrzite u vasoj svetoj zemlji :)
ajde bre roki ,vreme je da se selis u svetu serbsku zemlju ;)
@Pipo IsPipaj mi malo jajasca :) Haretu je bolje da ide na robiju, jer ovako se samo muci jer ga vise niko ne benda ni 5 % !!! A u zatvoru ce tog tvog kako kazes \"Lord-a\" trpati svi odreda 100 % :))))
Harise aferim!!! A ti roki mozes rokat i dalje jer samo to znas! Haris je lord po svemu za te ko ti! BOSNA4EVER!
Ne brini se Harise Slinavdzicu uskoro ces i ti se pridruziti iza resetaka i to ne lux Haga, nego nizerazrednog KPD Zenica ili ako volis moze i u Foci gdje je i Aljo robijao :) Ti si jedini ratni lider od sva tri naroda koji jos smrdi ovuda !!! Tako da je vrijeme da odsmrdis iza resetaka !