Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono što je ključno jeste spriječiti ispunjenje zahtjeva susjedne Hrvatske, koja insistira na ostavljanju tradiocionalnog trgovinskog režima sa našom zemljom, koji je važio prije njenog članstva u EU, a prema kojem ona ima pravo uvesti oko 200 proizvoda bez plaćanja carina i poreza. O tome koliko bi to štetno bilo ne smijem ni pomišljati...
Ako nema hajra za vladajuće strukture, ne vidim nijedan dobar razlog da se zaštite poljoprivrednici. P.S: Glasajte za nacionalne stranke !
Sad nam ode poljoprivredna proizvodnja i polkoprivrednici u PM. Prodade ih troglava azdaha sa svojim trabantima.
jakako.....naše mudre vođe su nadaleko poznati po svojoj brizi za narod :)