Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto su propali?Pa mozda zato sto umjesto promoviranja svoje djelatnosti na socijalnim i drustvenim mrezama oni promoviraju "zujalice za tjeranje pasa","sredstva za dezinfekciju" itd.......tesko za povjerovati ali to je odraz stanja u javnim preduzecima.
Taman za taj iznos su spustili mjesecnu kiriju jednom clubu zabave u Sarajevu?Zasto?To zna samo bivsi menagment.
Moze li mi neko objasniti: zasto preduzece ZOI uopste postoji? Sve te zadatke bi mogli preuzeti PARK ili RAD. Svi uposlenici ZOI-a su TEHNLOSKI VISAK i teret za budzet Kantona Sarajevo. Sa placama i troskovima ZOI-a mogli bi svake godine graditi nekoliko kilometara novih cesta ili dogradjivati svake godine po jednu skolu ili finansirati djecu bez jednog ili oba roditelja ili finansirati udzbenike za djecu roditelja manje imucnosti.
Sramota
kako ce sad ništa ne raditi