Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Denis ima zmije i u svojoj politickoj partiji, NIJE BEZ RAZLOGA NAS ZLATNI LJILJAN I PONOS RBIH-e Zeljko Komsic NAPUSTIO SDP ! Sad ce ADMIN GENCIDAS SRBIN STAVITI STOTINE MINUSA NA MOJ KOMENTAR KO I NA SVE OSTALE KOJI PODRZAVAJU DENISA, RBIH-u i JEDNOSTAVNO ISTINU I PRAVDU !
u SVAKOM slucaju AKO TIHIC I SDA zahtjevaju pismeno ili verbalno SMJENU Denisa Becirovica ONI SU POLITICKI MRTVI ZA SVA VREMENA ! ZAPAMTITE ! Nece vise NIKO PRAVE PATRIOTE RBIHe i ISTAKNUTE Bosnjake U-BIJATI I SKLANJATI SA KLJUCNIH POZICIJA ! To je CISTA IZDAJA za NESTANAK RBIH-e !
Imas moju podrsku Denise ! Izdajnicima DRZAVE RBIH-e i Bosnjacima kojima SVOJE politicke fotelje na VLASTI koriste JEDINO ZA IZDAJU I PLJACKU RBIH-e i Bosnjaka STOP ZA SVA VREMENA !
\"\"Odgovor svih nas koji volimo Bosnu i Hercegovinu mora biti pametan, odlučan i jedinstven. Složni možemo odbraniti BiH, razjedinjeni ne možemo\", naglašava Bećirović. \"\" Tvoje RIJECI Denise SU ODGOVOR I PITANJE !!! Znas da redovno pisem da si jedan od RIJETKIH POLITICARA U STRANKi SDP - a kojeg NEIZMJERNO I ISKRENO POSTIVAM ! I DA SU SDA PAMETNI POKAZALI BI DA PRIDRZAVAJU JEDNOG OD RIJETKIH BOSANSKIH POLITICARA NA VLASTI KOJI STITI INTERS DRZAVE I BOSNJAKA KO NARODA KOJEG SU SRBI GENOCIDASI POKUSALI ISKORJENITI I UB-ITI DO ZADNJEGA DA SU MOGLI ! S V I KOJI SU LICNO PROTIV DENISA BECIROVICA SU PROTIV DRZAVE RBIH-e i BOSNJAKA ! I TACKA ! Imas moju podrsku Denise ! Izdajnicima DRZAVE RBIH-e i Bosnjacima kojima SVOJE politicke fotelje na VLASTI koriste JEDINO ZA IZDAJU I PLJACKU RBIH-e i Bosnjaka STOP ZA SVA VREMENA !
SDA na strani SDS-a koji je rasturio ovu drzavu
Kako ih nije stid stati na istu stranu sa SNSD, pa vidi se da ne biraju nacin da se vrate u fotelje..
Bravo klix! Opet jos jedan clanak koji je dosao sa maila [email protected] Glavni i odgovorni urednik: Sulejman Tihic
Bećireviću napiši ti njima pismo, pa neka puknu. K..njino ne dam nija BiH ni zašta, šta se praviš lud, za tebe je Zvizdić izmislio svijet pa ste ga otjerali, m.rvo crvena.
Pogledajte kakva je to stranka SDA. Stali su na stranu Dodikovog SNSD-a i Karadzicevog SDS-a samo kako bi smjenili Becirovica, jer je covjek rekao da RS nije drzava