Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Poslanik SNSD-a Slavko Jovičić je kazao da nije pravio anketu, ali da 90 posto Srba u RS-u neće ovo podržati. " Slavuj dubokouman kao i uvijek...
Biće to dobro sve,mi smo jedan mali polupismeni narod koji i kad nesto pročita ili čuje,prihvati onako kako njemu odgovara,a ne doslovno kako je ili napisano ili rečeno,pogotovo kad su pravni termini nekih stvari u pitanju...
'Danas raspravljali o rezoluciji o osudi genocida'. Rečenica, ne znam kako da je nazovem. Oni raspravljali o tome. Raspravljali.
"Poslanik SDS-a Mladen Bosić je kazao da je nemoralno da se na žrtvama prave politički poeni." E pa Mladene SDA zivi 17 godina na izborima od ovih stvari. Narod glup pa glup. U svakom slucaju ovo treba podrzati, ali ne zbog politickih igara "zelenasa" nego zbog zrtava!
Vidi smo kako SDP radi, haos su napravili u drzavi.
@ Ratni Poglavica Grijesis. Haos u drzavi je zato sto se ne postuje odluka gradjana od zadnjih drzavnih izbora gdje je SDP pobijedio. Parlamentarna vecina treba da cini vladu FBiH sto SDA ne postuje i odbija da svoje ministre povuce. Rade svaku vrstu opstrukcije samo kako bi ostali na vlasti i to ne vidi samo onaj ko nece da vidi. Sve sto ti se danas desava je zbog opstrukcija SDA stranke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve dok su krmak Bosić i Dodik živi ja neću volit srbe, brišite ili blokirajte tako je kako je
Dodik i Bosić su velikosrbi=nacional-šovinisti!