Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dipr! U Sarajevu ima dovoljno i Srba i Hrvata, ima ono sto vi niste otjerali s Grbavice i drugih sarajevskih mjesta, mahala. Tukli ste po Sarajevu, ne pitajuci se ima li Srba u Sarajevu, a sad se pitate. Ne srkleti me majke ti!
Brabo Irho ! Tako se komentariše, a ne kao nepismena stoka...Znači konkretno, argumentima i u glavu...mada od toga nema vjerovatno ništa, ali neka se zna da se zna...
a, psi lutalice, koliko je za njih izdvojeno?
@Wowo... kako će ga napunit\'??? u nedelju ga vidim na putu za Bjelašnicu sa 6 tjelohranitelja?! obilazio porodicu na zimovanju?!
za partiju na vlasti: A jesmo ba ispali papci, svi odreda!
NaPUshite se Qurca pa VAM se POserem u usta I lopatpvom vam sve to u usta uguram !!!!
Ako budu računali kao da sada da je 5/15 = 1/3e onda jadna nam majka. A to je takav sastav te vlade , osim izuzetaka, da oni i misle da im je tvrdnja točan da je 5 , terćina od 15
kad ce te invalidnine,Znal se sta....
dajte rasparcajte i tih 24% i bice bolje svima.
Nije vise ni socijalni, vec krizni budzet:-) Ako je ovogodisnji budzet krizni, kako cete tek nazvati budzet za narednu godinu!!!!! Zakljucak, propade mi jos cetiri godine zivota u ovoj nedodjiji. Opaska: Nermine, cisto sumnjam da ces moci napuniti ovogodisnji budzet tim iznosom. Nemas jarane ovdje nikakve ekonomije!
Ja vlade i komedije. Uskoro ce vama borci pod prozorima proteste organizovat. Kradete od sirotinje da bi sebi ugodili. Nece moc.
Hahah...kako se brzo dogovaraju kad je raspodjela love u pitanju. Narod - ovce samo gleda.
Zasto tzv Federalna vlada zaista ne planira sredstva za povratak izbjeglica u Federaciju? Ne vidim sta je tu tako lose osim ako zaista nemate u planu da sacuvate ovu zemlju podijeljenu trajno? Ovu vladu ja najradje ne bih ni priznala jer je svakako nametnuta silom.
A sta je sa planiranjem sredstava za povratak protjeranih stanovnika Sarajeva srpske i hrvatske nacionalnosti? Ko je vama dao pravo da ignorirate cinjenicu da je Sarajevo protjeralo gotovo 200 hiljada svojih stanovnika i to zbog stvaranja jednonacionalnog grada Bosnjaka? SDP ne smije ni spomenuti tu cinjenicu jer su i sami jednonacionalna prcija. Meni se cini da je Dodo potpuno u pravu i ako nista bar glasno iznosi sto misli.
USTAV FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE Clan 16. (1) Kada Predsjednik Federacije utvrdi da domovi nisu u mogucnosti donijeti potrebne zakone, on moze, uz suglasnost s Potpredsjednikom federacije, raspustiti jedan ili oba doma, s tim da nijedan dom ne moze biti raspusten u periodu od godinu dana od njegovog prvog sazivanja. (2) Predsjednik Federacije raspusta oba doma kad oni ne uspiju donijeti budzet Federacije prije pocetka budzetske godine. 10.01.2012. godine - usvojili budzet za \"budzetske glodare\" i njihove ogromne plate i sve ostale beneficije. Gdje su sada legalisti, tumaci Ustava, raznorazni prof od Trnke Kasima pa na dalje cccc