Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srpska/183093/Alkalaj-za-putne-troskove-potrosio-duplo-vise-od-citave-Vlade-RS Procitajte samo ovo; \"Alkalaj za putne troškove potrošio duplo više od čitave Vlade RS\"
Pojedinim politicarima zelim dugu starost i tesku bolest....
SDA....je drugo ime za nepotizam i kriminal......i kad oni kazu da ovaj zakon nece usvojiti zvuci licemjerno.......pogotovo imajuci u vidu da je isti usvojen !!!!! Medzutim moze se primjetiti da su za isti glasali parlamentarci iz razlicitih stranaka i naroda..........ja im mogu samo reci svima za hlæjeba vam trebalo bagro.......da bar taj svoj posao radite kako treba....... a narod vam ceslja kontejnere i svadza se ko je ko........
Jedna vijest: Zakon je usvojen. Ako se ko ima sta buniti, neka zna da je parlament mogao predloziti i puno vece iznose, niko se ne bi pobunio.
za kenu sda dargi Keno, ukoliko ovako nastave, nece biti novca ni za tvoju placu iz budeta jer ja necu moci mlijeko da kupim i tako napunim budget za tvoju placu, ali eto, radis ti...ali sta je sa ostalima....ne mozes gledati samo sebe...
Ma nek su naši, oni koje smo MI izabrali...sada kukakmo...neka nam, perverznim budalama, koje ćemo ih sutra opet izabrati... Mi njih hoćemo, pa makar i boljelo.... da smo pravi, izašli bismo i protestrirali dok ih ne smijenimo Ali, nemamo mi nešto za to!
nije to u tebe nista, kako smo tek mi srbi dobro prosli poslije rata, ali smo mi pametni pa ne damo narodu da laje gdje ne smije, evo ja npr. necu nista ovdje reci pred svjedocima, stash kad nam se tako posrecilo da smo nagradjeni za genocid ;)
Raja previse kukaju na politicare, te ne ispunjavaju obecanja, te lazu birace te ovo te ono. Naprimjer, ja sam glasao za SDA, i kompletna moja porodica, i stranka me nije iznevjerila. Zaposlili su me da platu primam sa budzeta, sto bih onda na izborima glasao za neku stranku? Nema teorije. SDA4EVER!
Jesu malo visoke plate poslanika, ali ni mi budzetski korisnici ne mozemo se pozaliti na novi zakon. Nadam se da ce biti usvojen zakon jer puno budzetskih korisnika mora otplacivati kredite. Meni je rata kredita 500 maraka, a vec su nam smanjili regres i topli obrok. SDA4EVER!
MIKO LESIC ... GORIVO ZA VATRU ...
Naši političari su zakon! :)
ova druga je dobra, da ne bude zle krvi...
DA NEBI BILO KAKVIH NEJASNOĆA NEKA SVAKO ROKA ONE IZ SVOG PLEMENA
NARODE UZMIMO PUŠKE I SREDIMO NAŠE PREDSTAVNIKE !!!!
I sad ce usvojiti samo pola zakona: samo povecanje plata, bez benificiranih penzija... i mi cemo ih slaviti kao postenjacine ... vec se zaboravilo na dosadasnja povecanja, koja im ne pada na pamet da povlace ..