Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas na dnevnom redu Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH vrlo bitno pitanje za budućnost bh. naroda i građana - Razmatranje situacije u vezi sa zategnutim odnosima između Velike Britanije i Španije zbog teritorijalnih pretenzija španjolskih vlasti nad Gibraltarom. Izvjestilac - predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zekoslav Lavanda. :)
Apsurdistan - najplaćeniji parlamentarci u Evropi u najsiromašnijoj državi Evrope
koji su ovo paraziti majko mila, gori su od pantljičare i trihineloze :(
VRIJEME JE ZA REVOLUCIJU!!!
JMBG je stvar koja treba i mora biti rijesena,do kada se misle preko ledja gradjana prepucavati.dosta je lopovluka i bezobrazluka 18 godina mi to trpimo.
Pa poklonici kriminala, korupcije i bezzakonja, legitimni izabarnici " svoga " naroda, mogu li malo da se nose u P.M. Skupa sa svojim dnevnim redovima. Pitanja koja nam postavlja svijet nije JMBG, već krucijalni zakoni demokratske, privredne, kulturološke provijencije. A Majkića izađe sva zajapurena i traži odgovornost što je 1500 ljudi / neljudi/ provelo 18 sati u zgradi i u međuvremenu besplatno opustošili jednomjesečne zalihe jela i pića pogotovu. A, takođe kada laže, a to je vrlo često, zvrlja očima lijevo-desno. Isto kao njen šef Mile Ronhil - vođa krim. klana. I naravno za sve to inkasira 140 - 150000 KM godišnje.
Ako znamo na kakve opstrukcije smo navikli od strane SDA lopova koji su nam ujedno i unistili ovu zemlju uz pomoc svojih drugova Lijanovica i Budimira, onda se danas ne mozeemo nadati bas nekim dogovorima iako je i JMBG i vojna imovina jako bitni za ovu zemlju i njene gradjane.
I nazalost tako funkcionisemo.Ko god da dode na vlast nemoze nesto konkretno da uradi jer druga strana nastoji da sto vise koci!!
Evo recimo ako pricamo o vojnoj imovini koja je korak naprijed ka NATU, SDP je zajedno sa SBB- om predlozio u pralamentarnu proceduru odgovarajuce zakonsko rjesenje za vojnu imovinu.Kako smo navikli opstrukcije koje smo postali imuni vec duzi vremenski period,a sve te opstrukcije proizilaze iz nemogucnosti osvajanja fotelja, onda ne mozemo ocekivati da budemo na korak blize NATU iako je to nas veliki interes.
Ma dajte i kad krenete sta raditi, ove stranke koje nisu u vlasti koce, bas zato sto nisu u vlasti.
Ma pazite dobro sta pricate, cim krenete neko rijesenje naci, SDA ce pokrenuti VTI. Gdje cete sta u korist drzave uraditi??
Izgleda da ce mo se vracati na JMBG jos dosta godina! Pa jel ovo nije gotovo??zakon usvojen ...
Treba srusiti predstavnicki dom silom i uspostaviti gradansku RBIH...To ce biti tako kad tad.
Poserem se na Predstavnički dom....
Pa dokle vise o JMBG-u? Zakon usvojen, caooo. Ovo je samo mlacenje prazne slame
@anonimus.......jeli hoce jos da usvoje zakon kad uzimas drugo drzavljanstvo da mozes zadrzati Bosansko.!
Gaetano, papcino. Zakon prosao. Zna se sta je bio cilj protesta "za JMBG". Upravu su RS-ovci, treba biti obazriv. Bosnjacki nacionalisti svakoga dana vrebaju iza vrata, traze prilikuz za homogenizaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovim što su otišli u rat oduzeti drzavljanstva pa nek ostanu dole zauvjek !!!
Ma da idu zbog para ja bi ih mogao razumjeti !! Njima je neko rekao da se bore u ime Allaha a ubijaju muslimane !! Ko normalan to moze skontati ??