Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yes,Yes,bate cetnika...samo podrzavaj-te ratne zlocince i doprinosi-te grbu srama i zlocina cijele Evrope da se razvija i postane jedan dan clan Eu-je,prije napacenog i etnicko ociscenog Bosnjackog-muslimanskog naroda...krst podrzava krst,ma znamo mi,al kad tad bit ce pravde...vrijeme donosi svoje... BOSNA4EVER!
@ucitelj Potpisujem!
to Evropo, samo ti pisi pisma - drugo nista i ne znas. zaboli neka stvar nase politicare i vlast za pisma koje pisu neke evropske birokrate. a iskreno zaboli i mene sta pise brisel koji danas misli jedno o Bosni, sutra drugo, prekosutra trece, a onda sve to promjeni jer u stvarni nista i ne misli. Zato zivjela Amerika i Barak Obama dok oni ne uzmu stvar u svoje ruke ... ti Evropo pisi pisma.
ne razumiju vam balkanci smisao pismenog obracanja slusaju samo kad im se zavrne uho sve ostalo je zavaravanje
bh lideri su ispucali 2 godine umjesto na dizanju ekonomskog razvoja - na dizanju tenzija - uzajamnim prepucavanjima na - ,,za i protiv\'\' - bilo cega - nemoguceg.