Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjački kneževi!Ha,Ha
Pricati i pisati o historijatu je jako ljepa umjetnina,al ne na prostorima bivse SFRJ,,GDJE VALDAJU HUMANI LJUDI KOJU SU USPJELI CAK I KANTE ZA SMECE DA NACIONALIZIRAJU
Prelijepo...
Bošnjaci branite vašu historiju od balvangradskih đikana koje su Turci doveli da nam čuvaju stoku
O tim stećcima kažu pisao je čovjek 1891-e godine. To je godinu dana prije Titovog rođenja,.svetog Josipa Broza kumrevečkog. .
Sad ocekujemo raspravu đikana i konjušara da je Bosna postojala i prije Turaka. Istina je to, ali Bosna postoji i nakon Turaka, kada shvatite da se ne zivi od proslosti vec treba graditi buducnost u sadasnjosti, svima ce nam biti bolje, moji glupavi đikani.
Hoćeš li mi objasniti tko su "đikani", a tko su "konjušari"?
prepoznaju se oni sami, ne sikirikaj se ništa ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hajde Srbi, pokažite svoj primitivizam i ljubomoru u komentarima...
Zasto mi smo navikli od srba islamske vjere da prisvajuja nase spomenike, jezi i sl.
što bi? stećci su i srpsko kulturno naslijeđe, bilo ih je u istočnoj hercegovini i prije nego što je srednjovjekovna bosanska država osvojila taj prostor. takođe, ima ih i u cg, dalmaciji, istočnoj srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
cekamo drinskog da nam potvrdi, mozda su srbski. do tad nista ne vjerujem :)
A ja mislio da su i ptice Srbi. Ha ha
Ж а р к o Jel to tradicija Srba?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)