Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ako vec kupujes domestos bar glasaj, neki makar nesto rade a ne palamude, zalosno da od buduce majke dolaze takve rijeci...
Ma muka mi je vishe od ovih kampanja. Sad trebam mahsuz kupovati domestos da bi MRSU iskorijenili iz porodilista...uzas. Jos ce nas poceti ucjenjivati \"kupite ovo ili ono pa cete dobiti bolje porodiliste, vrtic itd\".. \"Glasnogovornica kampanje je mlada majka, bivša članica dua \"Erato\" Dalal Midhat-Talakić. \" Ma sta me briga ko je glasnogovornica. Apsolutno nebitna informacija. Mozda bi interesantnije bilo da je glasnogovornica iz svog budzeta dala koji dinar.
Hoće li Domestos iskorijeniti MRSU do augusta?
@Sarajlija Pa slazem se potpuno,tolike pare za jednog pjevaca i da se investira u EU-song a ne za zenu BIH i djecu koja su buducnost zemlje.
Glasati se moze i putem weba www.glaszaljepseporodiliste.net.
Treba se odreći Nastupa na Eurosongu i izgraditi Porodilište
ustvari kampanja, ne znam otkud mi to \"nagradna igra\"
cuj posalji racun ccc...kao da nisu mogli staviti nagradnu igru da bude jednostavnije, recimo na netu ili slicno...ko ce jos slati racun maksuz u sarajevo, em sto ga moras upakovati, em jos plati postarinu ccc