Komentari (360)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto neko ovo ne rastjera…
Entitet je nastao na genocidu i kostima, validiran u Dejtonu 96. godine, a 92. je bila pocetak ubijanja, silovanja, protjerivanja!
Za ovo sve krivim trojku hinjavu kriminalnu gejevsku dozvoljavaju da Rudonja ide do samog kraja a to je rat. Nikad se više nije zveckalo oružjem od kako dođoše izdajnici jer da nisu izdajnici formirali bi koaliciju sa DF i SDA i izbacili sve ministre iz terorističke SNSD.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Odmah pohapsiti, vise nebi niko provocirao
Za ovo sve krivim trojku hinjavu kriminalnu gejevsku dozvoljavaju da Rudonja ide do samog kraja a to je rat. Nikad se više nije zveckalo oružjem od kako dođoše izdajnici jer da nisu izdajnici formirali bi koaliciju sa DF i SDA i izbacili sve ministre iz terorističke SNSD.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
moze ali kartonske tablice 🤣
BiH REPUBLIKA SRPSKA 49% (manji entitet) Brčko 2% Pederacija 49% (veći entitet) Hr kantoni 26% Mu kantoni 23% NAUČITE MATEMATIKU :D 090192 :*
Policija dodje, napise kazne i dovidjenja. Svako okupljanje neka pisu. Neka svako svoje tjera.
Ukinuti srpsku, ulazak u EU I ulaganje u BiH....mirna Bosna
Pa ukini. Pa ćete opet plakati i kukati kako smo vas pobili i silovali još 30 godina...
ma ovo odmah raspalit u Zanzibar ili u Kongo Kinśasu Debilana sve od 1992 do danas
Nek su pripadnici MUP KS stajali i goedali ovo samo umjesto odmah zapisnik prijava kazna pa nek mu vepar plati jesu nekakvi ruzni fuj
Nisam nesto prestara, a ni zaboravna, ali ne znam da je ovaj deveeti januar bio uopce toliko znacajan srbima unazad 5-6 godina.... al najznacajniji je cini mi se bh medijima jer toliku popularnost i paznju daju tome da to vise nije realno. Da ne pisete o tome toliko niko to ne bi ni spomenuo i ne bi nas sprdali ovaako, prosto jednostavno
Imena, prijava, izazivanje vjerske i nacionalne mržnje
Ove opajdare mogu registraciju skupa sa pasosem i licnom rs nabiti duboku u vaginu jer im moze i kamion uci.Tako su pokusali i rvatine pa ih pitase na granici uz zemljopisnu kartu da pokazu tu ercegBosnu pa ga popusise a ove puse po rodenju
Aj završi osnovnu prvo.
Samo se vi igrajte a kad nekom pukne film pa popusi kao 'srpski svat' bit ce kuku ovo ono... Nemojte onda kukati i naricati pi.kice jedne, onda cemo vam majku kroz majku za sva vremena i do kraja.
Pa dobro, đe onaj jajara iz Zence, ministar, što će hapsiti duduka u BL?
Dje su sad oni sto protestuju za palestinu da dodju ispred suda…
Pušmipuli protestantima... Glupsonu jedan
Pametniji onaj mali iz vrtića nego ove koze,mora da si se uhljebile pa moraju, treba pisati ĐE'S LOPOVE, a i mnogima NA SVE 3 STRANE.
Ozbiljna dijagnoza
Djilkosi na kvadrat