Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i oni nabiju naslov covjek bi rekao o cemu se sad radi...kad ono oni opet samo klimali glavama, jer po ovome sto je napisano trebalo bi ima barem tri dana da su oni sve uradili, ali ne oni su sve dobili pa su samo et reda radi klimali ili gore dole ili lijevo desno. Navedeno toliko stvari, u sustini 50% njih vidim da se veze za MVP i po tome je logicno odluciti ko zaista radi posao. Sta su donijeli odluku da dobiju izvjestaj nakon odrzane donatorske konferencije, pa je li me neko zeza, pfff a da dignu svoju g....u i da i oni nadju kojeg ambasadora to nmz.
OPRAŠITE ME NA JADRANU,BILO ĐE <3
nekad se stvarno zapitam imajul oni pametnija posla...
Efekat ovisi o posadi broda a ne o brodu. a jedan od efekata je razvoj alergijskih reakcija Šokaca na Turke i Bošnjake..
ja sa čim se bavi predsjednišvo... nabijem vas na tuki skupa sa turskim brodovima...
JE LI IKO ČUO ZA TAČKU? Dok pročitaš rečenicu umreš :D
Oni su toliko placeni,toliko su kao sjedili,toliki tekst,da bi na kraju shvatili da je presipanje iz supljeg u prazno,predsjednistvo nam je stvarno sjajno.
Ova trojica kao rade nesto ... natjerati vas na bilo kakav rad je nemoguca mislija, a kada dodje izborna godina onda se kao uhvatite posla ... zalosno je samo sto narod zaboravi prethodne tri.
Cim se ova trojica lopova,ublehasa sastanu,ne moze to na dobro izaci,to je definitivno onda neka negativnost za BIH.
Oci moje lijepe,ko citaju nesto, papiri pred njma, e sta ces zalosti, po 10 000 plata!
Ovu trojicu mamlaza sve treba motikama po glavi.
...ovo je ono u stilu pravljenja elaborata o "plasmanu naših žaba u italiji"