Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su to do sada Bošnjaci imali ministarstava i koja?Ovdje najviše gube viječiti foteljaši iz Stranke ZA BiH koji sada definitivno odlaze u zaborav!!!
Bez obzira ko budu ministri iz SDP-a vijerujem da će raditi više na interesu Bosne i Hercegovine i njenoj promociji u svijetu nego svi ovi predhodni ministri!!! A normalno i auto putevi bit će brže urađeni nego do sada! Sretno!!!
@ I .....pa to su cobani i fa-si-sti i htijeli.....ali Zlaja puno.....puno pametniji od tih seljobera da bi nasjedao na te niske provokacije.......ps vise ih sigurno boli kad sutimo......zasto komentarisati nesto sto ne postoji..........to sto im niko osim lesinara Tadica i tog starog patrijarha nije ni dosao na tu provokaciju govori ti valjda samo sve.........SIKTER !!!!!
A zasto se niko od politicara ne oglasi povodom izjave smrdljivog patrijarha da je genocidna tvorevina \"najmladja srpska drzava\" niko ni rjeci o tome, nek je nasramotu svima.
BRATA MI MENI JE OVAJ ZLATKO PRAVO GOTIVA. JA SAM UVJERENA DA CE ON DOC NA VLAST, HA JA KAD JE NAJBOLJI.
Hajd baš da vidimo šta će reći Stranka popušlića koji će u Vijeću ministara biti preglasavani istom mjerom kao što oni preglasavaju Hrvate u Vladi za 24 posto. A prvi su počeli.
E`jakih ministarstava i ministara. Sve sto je valjalo, pripalo je srbima i hrvatima a Lagumdzija zadovoljan. Koliko li ce samo potrajati?