Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem lezi u demokratiji tj laji ali ne ujedaj, ovo je sigurno jedan od najinteligentnijih diplomata za koje sam ikad čuo,ako on nista nije mogao ovoj stoci kako od biračkog tijela pa sve do onih koje biraju... Jedno od brzih ali ne demokratskih rjesenja je drzavni udar,ili drugi načini nametanja vlasti... na blo koji drugi način ovo ce se oduziti ... Zaista ova zemlja žudi za političarima tipa Željko Komšić koji bi donijeli nesto \"ono\" sto je donio Obama Americi... Jadni li smo mi kakvi smo da se sramim reci da sam Bosanac i Hercegovac...
Opet se sve isto desava ,novi kolac dolazi,a Petrici,Schilinzi,Lajcaci... napareni i odmoreni sa ZASLUZENOG GODISNJEG U BOSNOJEBINI odlaze. PITAM SE KOME ONI TREBAJU???? STA SU DO SADA URDILI KONKRETNO????