Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De Mirnese ne seriii !!! Ti koji si 1992, izbjegao u švabiju i čija djeca dan danas žive u inostranstvu trebas da cutis kada je u pitanju RAT !!! NEMAS PRAVO da uzimas usta zrtve agresije na BiH. Prvo, poradi na sebi onda kritikuj druge. De ba ti si tako nisko pao da nebi mogao postati ni nacelnik opcine, ma ni vijecnik a kamoli da se bavis drzavnom politikom. Sta je gruzija rekla kada su srpski i ruski avioni letjeli nad sarajevom ?? Nista tako da me iskreno receno libo za njih. zao mi je civilnih zrtava ali vise mi je zao nasih sehida koji su dali zivot za BiH, dok si ti u Švabiji uzivao kupajuci se po bazenima dok su nasi gradjani isto to radili u svojoj krvi !!
hahaha udavi se ova kahva vrela
haha, pa mi ne mozemo ni svoje, mnogo lakse probleme rijesiti, a da se petljamo u tudje... i to ruske. svasta
Mogao bi Hare da predlozi Dejton 2. i onako ispadne glavna faca za ruckom u Pekingu . ;-) Salu na stranu; BOSS ne trubite bez veze. Ima vaznijih i jacih diplomatija koje se trude oko aktuelnog problema. Dajte vi se angazujte na rjesavanju problema u Bosni a za jadnu Gruziju nek se brinu drugi.
Mi b trebali prvi da kazemo stop ratu, ma koliko se naš glas cuo u svjetu.... Jedino mi još nosimo oziljke rata koji je tek nedavno završen.
kakve veze mi imamo sa gruzijom???