Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je ovaj Covic sa onim podsmijehom odvratan, hinja ona ko lisica (izvinjavam se lisici) A Ivanic stvarno ko krmak izgleda ozbiljno nevjerovatno slici samo sto nosi naocale... Bakir, nemam sta reci, ja sam Bosnjak, neka mu je Bog na pomoci
Kad udjemo u NATO,.nece vise pjevat "Nemoze nam niko nista"..nego "Na put se spremam,put mi je dalek.. :)
gledaj bakira naseg kako je ruke stavio kao da se Bogu moli kao oni "anamo"
neka covic preda jos jednu "validnu" aplikaciju za nato kao i za eu hahaha
ti ne odbijaju nista
MOLBA ZA GOSPODINA MLADENA IVANIĆA: Poznata nam je Vaša zvanična stručnost koju ste stekli u Tariguziji po pitanjima gospodarstva. Nego, nije nam poznato u široj javnosti kakve ste ocjene imali iz predmeta, citiramo "odbrana i zaštita" pa ako možete da objavite te podatke :)
NORMALNO, KAD JE GUZOVAČE
NORMALNO, KAD JE GUZOVAČE
Spominjati Baketa i donacije u istom kontestu?!? Heheh..No comment.
Samit U Burekdzinici Lajban https://www.youtube.com/watch?v=H1t_ogJgJmM
>>Lajbah