Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizdić dingospo.
ova fotografija naseg troglavog predsjednistva oslikava sav javasluk i nemar u drzavi BIH. Zastava lijevo i desno su nesimetricno zamotane, tako da izgleda kao da je zastava lijevo na visem postolju. a ova trojica su se zanjihali negdje udesno od fokusa izmedju dvije zastave i citavog ambijenta. ovo sigurno niko dosad nije primjetio.
Troglavi zmaj se nesto kao dogovorio.
Tri musketira.
Sigurno se predsjednici drugih drzava osjecaju jadno kad ih prime nasa tri predsjednika. Oni sami, a tri nasa junaka. Tri glave k'o jedna. Sa tri prevodioca da im prevode na tri potpuno razlicita jezika. Tri razlicita Boga na nasoj strani. Tri prve dame. Tri rukice sporazume potpisuju. Nenadjebivi smo :-)
Unikatni smo. Idiotizma nigdje kao na Balkanu.
Kad je onaj samit neki bio u Zenevi sve drzave po jednog prestavnika poslali a BiH cijeli autobus.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj Hamo vidi mu glave
Ma u agendi je spas,isto ko venogel