Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MRŠ STOKO!
Ne zaboravimo da dobar dio Čovićevih birača u kući drži kukasti križ kojem se zaklinje, da je handžar divizija čije borbene tradicije njeguje Bakir BILA STACIONIRANA U FRANCUSKOJ ZA VRIJEME 2 svjetskog rata, a da se Ivanić nije nikad ogradio od svetosavskog vojvode Poplašena , predstavnika srpskog fašizma iz 2 svjetskog rata.
ŠOOOOK ! Premijer ministarskog viječća BiH Pizdić upravo na N1 izjavi: Očekujemo da će svi napadači biti brzo privedeni licu pravde. Kraj citata. Da je seronja bilo šta pročitao , evo Klix npr, mogao je uočit DA SE JE 7 izvršilaca raznijelo a osmi UBIJEN OD POLICIJE pa se nije stigao raznijeti. Od ovoga bržeg nema. ZAr ne ?
Tri lidera fasisticke ideologije izrazavaju saucesce. Zalosno. Dobro je da vam Francuzi nece baciti stomsku bombu pa bi vidili i vi i vasi narodi ko kosi a ko vodu nosi.
Ivanić govori u ime 51% Srba Čović u ime 89% Hrvata Izetbegović u SAMO 25% Bošnjaka , čija je reakcija u ovom slučaju Francuzima bebjedonosno interesantna. A Izetbegović se nije iskreno potrudio ni da ustanovi ko mu zapali Predsjedništvo prošle godine, a kamoli šta drugo.
jebo li vas bratski narod francuske
do kada ce cifuti napadati krstase i svaljivati na muslimane?
Toni Sunjic najveca rupa repke