Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed Suljo! Nikad nisam glasao za SDA ali moram priznati da je Suljo nebrojeno puta pokazao Babinom sinu (čiji se politički kapital jedino sastoji od veoma lošeg imitiranja rahmatli oca) kako se politika vodi u bijelim rukavicama!
role daj ne rise iskreno se nadam pobjedi Bakira,daj Boze
Cuj 766 KANDIDATA??? Sta, biraju se medjusobno? Hahahaah, nikada kraju nep.ismenosti.
\"766 kandidata\" znaci iz svakog grada, iz svakog sela, iz svakog naselja, iz svakok sokaka...
@Bosanac Pa i ne trebaju da nam ukinu vize ako imato ako bogatu kulturu govora kao i ti... Pozivas pred skupstinu... ? Ok... hajde idemo... i sa cemo tamo raditi? jel ti imas neku ideju kako stvari okrenuti na bolje?
ako tihic pobijedi to je kraj sda. bosnjaci ce je sahraniti na izborima, a sdp profitirati. zato se zlaja i bori da tihic pobijedi
Nemojmo se lagati, HAZIM RANČIĆ nije iz Tuzle već seljačina iz Kalesije. Gore nema niko iz Tuzle!!! ZATO ĆE VAM TUZLACI POMRSIT RAČUNE HODŽICE, PILJARI I VEHABIJICE!!!
GOVORIM VAM STOKO DA TREBA NAROD DA UZME STVAR U SVOJE RUKE A VI GLEDATE U STRANKE. TREBA ICI PRED SKUPSTINU J.B.VT.. MATER SPIRICU. DO TADA STOKA KOMENTARISE KO CE BITI PREDSJEDNIK SDA. J.B.E MI SE ZA SDA I BOSNJAKE
@nonickname Nek samo ne pobjedi Bakir....to je najvaznije. PS ( Ne postoje bolan Srbi, Bosnjaci i Hrvati nego samo PARE CARE)
@bosanac - ako si stvarno bosanac a ovako psujes. pa covjece ti neznas sta radis. uskoro ce izvjestaj vijecu(OHR), slusaj ko je kriv za stanje u bih. znam da u sda ima ljudi koji stvarno ne zaslusuju ni da budu clanovi sda, a kamoli da imaju neku funkciju. psovke nista ne rijesavaju, napisi svoj komentar na ovu listu, ko radi posao , a ko ne. vidis kako su ova dvojica odkazala lojalnost terzicu.sta to po tebi znaci??? dusmani vode rat protiv bosnjaka, ne puskama , stoga cuvajte da nas ne pogodi opet ista stvar, samo da li ce mo biti spaseni ovaj put??? ja jesam bosanac, pa zbog toga necu reci da si stoka, mada si ti meni rekao. ajde bosnjaci udrite po tastaturi
KRETENI J.B.... VAS SDA , OSTALE SU NAM VIZE JE LI VI KONTATE TO STOKO BOSANSKA???????