Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite pozornike u kvartove pa sjedite gdje god hocete.Narod vas proziva radi sigurnosti i nepostojanja jedinstvene bh policije.
kako ce vratiti kada fali ljudi kazu i to bruku...kao i svuda nazalost
Nije do ljudi! Koliko je milicionera bilo? 2 kaze stadion pokrivala
Podrška za naše policajce i policajke... svi ih nešto kudite, al kad zagusti, odmah se njih sjetite i tada su vam najbolji. Neka ste nam zivi i zdravi. A ovaj ministar nek se stidi.
I ovaj Viktor gleda samo svoju korist, šta je problem da policija ne sjedi po kafićima i restoranima. Ko to od nas u radno vrijeme ide u kafice i restorane na pauzu? Naravno osim ovih iz predsjedništva i parlamenta. Treba im zabraniti u radno vrijeme da sjede u bilo kakvom ugostiteljskom objektu!!!!!!
Kakve veze ima sindikat koji štiti prava radnika sa ispijanjem kafa po kaficima ? Nek nam objasne koju vrstu posla obavljaju na takvim mjestima u radno vrijeme ...
Jel istina da 25 policajaca drzi one sisa barove( peraonice para od droge) ? Ugostitelji nam MUPovci postali:)
ja se ne sjecam da je ikad ministar unutrasnjih poslova vise pricao a da je sigurnosna situacija bila gora . evo ja iskreno necu na ovim predstojecim izborima glasati za trojku samo jer je sigurnosna situacija uzasna trenutno u sarajevu i kad izades iz kuce odmah ti je glava u torbi .
eto nek je kad je sda bila bilo sigurno. ubijali djecu i skrivali ubice
Podrska našoj policiji.
Ma ja, u ovoj drzavi svi daju zadnji atom snage a gdje god da se okrenes, raspad sistema. Policija se ubi od posla, sigurnosna situacija nikad gora. RAD se ubi od posla a uvijek ih snijeg i kisa iznenade. Vodovod se ubi od posla a voda curi na sve strane. Ne znate vi sta znaci dati zadnji atom snage, sve to treba otjerati kod privatnika pa da vidite kako se radi.
Arijana se za 6,5 gidina koliko je na nasoj grvaci 3 puta javila za rijec i svaki put samo je zanima njen porodicni problem a nikad nije upuzila inaicijativu ili glasala za nesto dobro za narod.Svaki put je glasala po nalogu stranke i da ima zrno obraza nebi na ulicu izasla
sta bezveze prozivas zenu? Svima mam treba sigurnost u BiH
dajte bre kaznite ovog mentola od predsjednika
Realno najbolja opcija je da se hrana nosi od kuce za sve koji rade u bilo kojem sektoru. Volja i navika. Puno puta sam morao na terenu da jedem u nekoj nedodjiji, gdje ima samo divljih zivotinja. Naravno, nekad se mora jesti i u restoranu, pekari, nebitno, sve zavisi od situacije. Ubjedljivo najbolje imati spremljenu hranu.