Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se Jedino moze jednoglasno usvojiti povecanje plate za politicare a ostalo manje vise. Ali narod vas birao narod I neka pati jer bolje nije ni naucio.
Savez JE SAVEZ KANTONA, kako će se ubuduće zvati FBIH !!! DOGOVORIO BAKIR. A 10 milioničića LEGLO ZA SAVEZNE INSTITUCIJE U MOSTARU ! Ima da ih hrvatski tajkuni oduvaju ko vuk kući tri prašćića ! :)
Kuriozitet: Federalnoj policiji ( koja spasi Bakira iz plamena kad nije htio Zubac) MILIONČE za borbu protiv korupcije, ALI NULA SPECIJALNOM TUŽILAŠTVU PROTIV KORUPCIJE PRI VRHOVNOM SUDU FBIH I NULA KANTONALNIM SUDOVIMA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE !! Bez sudova i tužilaštva uspješniji od borbe policije će biti DON KIHOT U BORBI PROTIV VJETRENJAČA. Dakle ova banda ne samo da sprhečava prošle pljačke federacije i kantonalne imvoine NEGO PLANIRA I NOVE A NORČITO NEPRESPEKTIVNE VOJNE IMOVINE !!
Sta je ovo ? Kakva savezna vlada, kakav Sabor ?
Ovo kao da je pisao netko tko boluje od Alzhajmera.Ili netko tko je potpuno nepismen pa ne moze uobliciti recenicu.Redakcijo, procitajte sto ste nas....
PRELIJ IZ PRAZNOG U SUPLJE.DESICE SE VAMA JAKE DEMOSTRACIJE,SAZRELO JE, NOVALIC TO TRAZI S LUCOM.
CITAT: Federalnoj upravi policije radi jačanja kapaciteta za borbu protiv terorizma, organiziranog kriminala i korupcije. Općini VAreš isto milion, al se ne kaže jel za borbu protiv korupcije ili terorizma :)) ILI jednostavno NAKO ! Slijede beskaonačna uscjenjivanja do zadnjeg momenta. BEZBROJ PUTA VIĐENO !!
Žuti je dao prst Draganu i evo za tri mjeseca ode i ruka , a vrlo brzo i glava. Ono što najviše boli je da SDA sebe naziva državotvornom strankom. Zamislite? Ustvari njeni vrhovi su htijući ili ne, zbog svojih zlatnih kašika, narodu podijelili lažnjake! Narode sisajte vesla i plačajte dugove za Žutog i njegove minderaše sa Poljina! Druga solucija je SRP i ČEKIĆ i ULICA!
Budžet nije usvojen, jer nema para. LOGIČNO. Drug Čombe