Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo Babicko, ovo ti nije ZMBT pa da "dolazim" kod tebe a kao drugo tol'ko imam problema da bi ti trebalo mjesec dana da me slusas i sjedis u toj koznoj fotelji. :)
Šćepo će joj biti prvi pacijent?
Evo jedan generalni problem. Vi ste na tom radnom mjestu iskljucivo po stranackoj liniji. Sumnjam da vasa kvalifikacija odgovara radnom mjestu. Ipak ste vi puno strucniji u operi i tamomozete puno vise doprinjeti. Ja ne oravim pitu jer neznam, to prepustam struci, itd
Postovana i uvazena gospodjo Babic, ne obazirite se previse na komentare nego nam podrobnije recite koje probleme i kome vi mozete da rijesite. Kako ovaj naivni svijet moze znati za koji vid problema moze da se obrati. Ili je ovo samo jedan od nacina da opravdate vasu funkciju i radno vrijeme?
al kako vozi onog đipa ko frajer i nije klasični ženski vozač to se ubacuje daje gasove,polahko Ana znaš da ima ovih trkača da ne završiš u miljacki ko onaj drot
Ironija je da glumci i pjevaci bjeze u ovakve vode.
Ironija je da glumci i pjevaci bjeze u ovakve vode.
imal kakav music sou ;D
ja bih da stan kupim podstanar sam. ako moze kakav beskamatni kredit. hvala sto cete mi pomoc da rjesim problem. uf
Strasno !!
moze li se kvisko uloziti?
Davat ce besplatne casove pjevanja, da mogu ljudi tezgarit
audicija