Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Intelektualac par excelence....
Zamisli kakva bi Bosna bila da Turci nisu nikad došli 😊
Vjesaj to odmah da se ne bi zazmnozilo.
Kisla mu je glova
kako liči na bakira ko jaje jajetu
I šta kažu naši Poturčenjaci da kod njih nema islamskog terorizma i krvoloka ISIS-a 😂😂😂
SREĆO MAMINA!
Šumski čovjek !
opet ovaj seljak
Mehmed je pravi merhametli Boooošnjoook, zlatni ljiljan
Divi mu cefa! Brada filozof, inteligencija. 😂😂😂
Svako ima pravo da svoj život živi onako kako on to želi, SUD BiH če utvrditi istinu, te shodno zakonu izreči presudu sa visinom kazne.
intelektualac
Eh Mehmede, sta uradi sa sebe!?
Podanik izmetbega i cerica , njihov proizvod
Krug se zatvara. U Prtivoru će biti sa Jusom Škrijeljem, ALijinim tjelohraniteljem , ali i BAkirovim koji je Bakira i Sebiju izveo iz opkoljenog Sarajeva na slobodnu teritoriju u ZAgreb, da bi se Sebija nesmetano mogla baviti naučnim usavršavanjem. TO što je po BiH bilo ranjenika koje niko nije zbrinjavao NIJE JE BAŠ DOTICALO. A bilo je i obilje mogućnsoti za SEKS u Zagrebu !