Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi zaposleni,svi zdravstveno osigurani,stambeno zbrinuti,vrata se nisu zakljucavala jer stopa kriminala ravna nuli,rock grupe punile dvorane narodnjaci po kafanama na periferijama gradova,sport na svijetskom nivou,najtrazeniji pasos na svijetu jer si mogao bilo gdje sa njim,ljude bilo stid da im milicija pokuca na vrata,bili cijenjeni u svijetu,ko je zelio mogao se bogu moliti,sretna i sigurna dijetinstva...bila je najlijepsa zemlja Titova juga
Divna vremena.Zao mi je ove danasnje omladine koja nikad nece osjetitit sta je to zivot ,sloboda,djetinjstvo....Pasos bivse Juge u dzep i docekan kao kralj svuda u svjetu,imalo se . A tek feste po cjelu noc sirom Juge ,isli gdje htjeli ,spavali gdje htjeli ,sigurnost na zavidnom nivou,mogao si spavati u sred nedodzije siguran da te niko nece napst...a danas djecu u skolu nesmijes pustitit da idu sama. Tako je to kad nepismeni primitivci dodju na funkciju i uniste sve.
@pidjameta.slipic 👏👏👏 svaka cast :).
Hvala i pozz :)
Sretan dan republike svim antifasistima!
Izražavam saučešće svim Jugoslovenima, komunistima i drugima, koji više nemaju šta da slave jer njihove Jugoslavije više nema.Rahmetli je. Kako nastala-tako i crkla.
@eva-budi srce pa me nauci !
@eva711- pa ti imas znanje :))
@laser007 hoces li da ti ga prenesem? da ti objasnim kako se ovo radi?
@eva711-nije do mene nego do teh.problema redakcije KLIX-a... :)))
@laser a vidi kako se ja tebi nakacim :-D
SFRJ je nastala i nestala u rijekama prolivene krvi. Prevladali su njeni gradjani koji je nisu voljeli i unistili je. Gledaj naprijed, nazad ne mozes i da hoces.
U stara dobra vremena, danas bi imali praznik
unistili su je oni kojima je najvise valjala, nas je ubilo lazno bratstvo i jedinstvo koje nije ni postojalo jer smo i tad bili podjeljeni, jer se znalo koje je srpsko, bosnjacko i hrvatsko selo, grad i naselje, jer se cutalo i spremalo za.. bosnjaci jesu bili za bratstvo i jedinstvo zato su izvukli najdeblji kraj jer su vjerovali u lazi, jer su vjerovali prvom komsiji. danas su "spavaci" budini i zato se nece ni desiti.
neka zivi sto je vjekovima postojalo, "nek smo vazda puni bosne a bosna puna nas"!
Koji debili, koja kokošija memorija! Ala komentara, ovo je dno dna! Možda i treba nova juga, da se pokoljemo do kraja, kad eto nekim čudom nismo u bivšoj. Gurati različite narode i vjere, na neko prisilno "bratstvo i jedinstvo", može i jest zločinačka namjera!
@Rajkovačić tebi najvaznije u zivotu ko je koje vjere??? jadno, jadnije biti ne moze :-( prosiri sinko malo vidike, ima zivota i van tvoje avlije.
@Una ma jest bogati, USA je mala maca za vas he he he
Pljuni i zapjevaj! Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo! Matero i maceho, tugo moja i utjeho. Moje srce, moja kuco stara, Moja dunjo iz ormara, Moja nevjesto, moja ljepotice, Moja sirota kraljice, Jugo, Jugice... 😃😃😃
bjela puca. :))
We need Yugoslavia back!!! Might restore some order and honor, which is something that we all need right now...
Stay where you are, please! And look your own business!
@vivafidelkastro-Pa ti bi trebao valjda da znas da su osmanlije podjelili Bosnu...Na Bosnu,Hercegovinu i na Sandzak.A iz toga proizilazi da je Tito pojeo govno.Da je tada podjeljena mirnim putem ne bi bilo rata 90-ih i ne bi bilo stradanja.A do podjele je svakako doslo.Ne mora to biti teritorijalna podjela.Doslo je do razdora medju narodima.To samo moze sada da popravi teritorijalna podjela i nista vise.
Bio je to veliki praznik, rođendan Jugoslavije! I imalo se šta slaviti. Onaj ko nije živio u vrijeme Tita, to ne može ni shvatiti, jer ta se ljubav ne može roditi u ovoj stvarnosti. Ne može shvatiti koliko se voljela domovina i sigurnost u domovini. A danas? Vidimo kako su sve republike jadne i čemerne, bez onoga čemu je 50 godina svoj narod učio Tito. Nažalost, bilo je onih koji su bili loši đaci :( https://www.youtube.com/watch?v=jAHqp6W60VU
Mescini da smo iz tave upali pravo u vatru, pa nam sad tava izgleda k'o dzenet-raj nebeski!
@eva711-ja cu za svoju gomilu (a mislim na moj srpski narod) da dam sve sto mogu.I naravno za Republiku Srpsku!!!Zagovarcu uvjek i u svakom momentu postovanje medju narodima ali cu uvjek isticati i Republiku Srpsku iznad svega!
@laser hajde za pocetak nauci kako se "zakaciti" nekome na komentar. a onda cemo o srpstvu.