Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidni režim i za genocid osuđena policija sa ratnim zločincem na čelu.
Na zalost srbadija ce izabrati dodika i to je siguran put u rat. U jednu ruku to je i dobro,jer ovo sranje se drukcije ne moze ni razrijesiti.Bolje prije nego poslije.Guranje problema pod tepih i gledanje kroz prste genocidnim krvozderima ne rjesava problem nego ga odgadja
Jedno pitanje oprosti al samo da pitam je li Hadzikadic bio u kakvom pritvoru. Ova nasa vodeca politicka elita vecinom jeste
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ostavite se vi problema u Srpskoj i kuš u svojih 17,8% i operite se malo jer Sarajevo pravo smrdi, valjda zbog tih redukcija vode :)
@drinski75 izdrkotino cetnicka, vi ste ti koji se ne peru i koji dupe brisu tariguzom,smrdite na bijeli luk na kilometar, mater vi sebi jebbali genocidnu.
Koji ces onda qurac ovdje...ako iko smrdi tu su nda bradate vlaske spodobe I da kus brabonjak jedan
đe god vlah, tu problem.
ZLO, ZLO, ZLO !!!
Što su se ovi HDZ-ovci i SNSD-ovci nešto uskomešali, pa opalili iz svih raspoloživih sredstava (čitaj huškačka propaganda). Nije valjda da osjećate da se tlo pod nogama mrda? Zar je moguće?
Bake salje najozloglasenije navijace hahaha Moram kupiti ove novine i uokviriti pocernu stranu, vrhunac hah
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Posjete na = = > www.Hotmiss.top
ja neznam ljudi koji se smatraju srbima idite u srbiju koji se smatraju hrvatima idite u hrvatsku mi smo bosanci i hercegovci sa tri razlicite vjere i nema tu sta sebe gurati u mrznju zvog 3 debila
mogao bi prije ti za Tursku. a može i Pakistan ako ti se više sviđa
@cafircugetina znas od toga nema nista brabonjcic
I Dodik i Govedarica love poene. Budite pametni ne budite ovce i idioti.
GADE MI SE ZIVIM U BLIZINI BANJALUKE
Jesu li svijesni ovi iz PVC entiteta da njih danas u BiH nema ni 900.000? Da izumiru ko čovječje ribice... A razulareni su ko bijesni psi. P.S. Pravda za Davida.
Angela se poklanja zrtvama holokausta i priznaje strasni zlocin koji su pocinili njeni sunarodnjaci, Austrijanci zabranjuju fasisticke simbole, dok nase komsije i susjedi slave fasiste i njima se dice. Sramno ili su to mozda Europejske vrijednosti.
Svako ko pije i prodaje Vitinku i Viviu vodu direktno podrzava Dodika i njegovu predizbornu kampanju i njegovog kuma vlasnika istih fabrika, nacelnika Zvornika napadaca na novinare...Zna se da je on u pozadini vlasnistva istih fabrika preko kojih pere pare , a u cijim proizvodnim krugovima su pronadjene masovne grobnice.... Nase patriote se prodale za suncobran i gajbu vode gratis....
@Alhemist Do sad sam je kupovao ali nisam znao ko je vlasnik ovo treba proširiti da se zna ko je vlasnik nikad jeviše neće kupovati narode entiteta rs-a ne kupujte VITINKA MINERALNA VODA.
NECETE VI IMATI SUMNJE KAD MI KRENEMO OSLOBODJAT DIO BOSNE KOJI JE OKUPIRAN I GENOCIDISAN. NECETE MORATI PRETPOSTAVLJALI, NITI CE VAS MORATI OBAVIJESTAVATI POSRANA GOFNA SUMADIJSKA KOJA SE NI MEDIJI NE MOGU NAZVATI. USPUT POSEREM SE VUCICU DIREKTNO IZMEDJU P ICKINIH USNICA.
Dodik i Lukač, zajedno sa vama i vaše mafijaško - fašističke bande, eto vas tamo i Banja Luci i jebite se između sebe, genocidni majmuni. Ne petljajte u svoje mafijaško gangsterske pokušaje Bošnjake, jer neće niko od nas da prlja čast i ruke, koliko možete vas dvojica skotova. Ni mrtvi vam sugrađani, vi ste ih ubili, nisu na miru. A sve to zarad ostajanja na vlasti i pokrivanja lopovluka teških milijarde! Imate li djecu, majmuni?
dva bika na sceni, da proste humane životinje!