Charles English
0
Pravda mora biti zadovoljena
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivo i vrlo znakovito da se identicnom \'\'miroljubivom\'\' retorikom obracaju Ceric i Inglish \'\'Pravda mora biti zadovoljena\'\' = \'\'da osveta bude pravda\'\' \'
izmedju ostalog... 20 godina prije nego su milosevica, tudzmana i izetbegovica odabrali i nalozili na ovo u cemu su sada kao pa empaticni, ex yu a posebno bih je bila okupirana tajnim cia-inim spijunima a sada i javnim i tajnim ukljucujuci i njihove dobre sluge a bh lose gospodare vodece kriminogene vjersko-nacionalisticke stranke i lidere genocid i agresiju su mogli zaustaviti samo glavni generatori
samo da kazem da ni jedan od najvecih hrvatskih portala danas ne spominju nista o Srebrenici, sramota
Vasa pravda je zadovoljenja tako sto ste sa svojim E.U. partnerima nagradili a.g.r.e.s.i.j.u i G.e.n.o.c.i.d., stvorivsi i priznavsi R.S. Danas tu istu g.e.n.o.c.i.d.n.u tvorevinu stitite kao jedino oko u glavi.
inglish mi nismo znali sta je bogomolja dok nas ameri nisu kleronacionalno komirali, ali smo bili visoka civilizacija i demokracija ne retoricki nego prakticki na terenu sa maximalnim postivanjem ljudskih prava - doduse bez primjese kriminala i perverzija i dok su se poslije kaubojskog lova na indijance, pojedini ameri tipa B. Franklin i kasnije N. Mandela, koji su se borili za ukidanje americkog rasizma i robovlasnickog sustava, mi europljani smo se kao danas cio urbani svijet vozali tramvajem i obrazovali se u vrlo visoko razvijenom obrazovnom sustavu, industrijski i vojno smo bili jedna od najrazvijenijih europskih drzava, u socijalnoj ekonomskom smislu najjaci.. etc.. i kao sto znas dragi nas Inglish, samo nas Jugoslovenski pasos vrijedio je citave Amerike.
nikad zaboraviti i nikad oprostiti !
A drugada?