Valentin Inzko
0
"Pravda je zadovoljena"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj uzeli od srbrenicana oruzje pa pogledajte malo na yuty. o izlasku srebrenicana na teritoriju tuzlanskog korpusa pa ces da vidis da bas i nisu goloruki izvor yuty. je patriotska liga ja razumem da zeliite nestanak srpske al tad nestaje i BiH
JAŠTA JE!!!! JEL TE STID TO RECI...
Gospodine Inzko, Karadzic i Mladic su iza sebe ostavili tvorevinu nazvanu RS, prelivenu krvlju neduznih ljudi. Za njihovo stradanje ste dobrim dijelom krivi i Vi (Vi se odnosi na medjunarodnu zajednicu) koji ste stradalnicima uskratili mogucnost i pravo da brane svoju djecu i svoja ognjista, nametnuvsi embargo na oruzje koji Mladicevim trupama nije bio ni najmanja smetnja. Od Srebrenicana ste oduzeli i ono malo oruzja koje su imali, uz obecanje da ce biti zasticeni. Cijeli svijet zna kako ste ih zastitili. Molim Vas da ne valjate gluposti o zadovoljenoj pravdi. Sve do trenutka kad RS prestane da postoji, a iskreno sam ubjedjen da hoce, pravda nece biti zadovoljena. Svakako vam hvala sto sa Bosnom i Hercegovinom dijelite srecu i zadovoljstvo zbog Mladicevog hapsenja, ali ne pretjerujte sa izjavama. Nekad je bolje mudro cutati.
kako mislišš???
@ pravda orijenisat cu ja tebi mamu na nesto !
@Pravda??? Kako nema pravde? Sad ce \"majke Srebrenice\" moci se orijentisati samo na sex. Hapsenjem Mladica prestaje i njihova kuknjava.
imas li obraza imperatoru da si i ti javis puuuuuu sljamu