Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da se krse i nitko po tom pitanju nista ne cini,nekoliko primjera: Toplane KS: nemam potpisan ugovor sa njima,jer ne zelim njihove usluge,u stanu koji je vlasnistvo 1/1 primoravaju te da placas nesto sto ne zelis + moras da gledas njihove cijevi u stanu,koje ti samo smetaju.Odredjuju kad,koliko i kada ce te grijati,bez da imam kontrolu nad toplotnom energijom. Ako neplatim nesto sto ne zelim slijedi sud,a ujedno kada me iskljuce sa sistema salju racune 40%sto ne koristim njihove usluge?
Trzni centri;KONZUM, BINGO,voce,povrce plijesan,buđ. Cijene na policama jedne,na kasi druge, platis karticom jedan racun za isti ti skinu dva puta iznos, prepravljaju rok trajanja na proizvodima, drze proizvode na policama kojima je istekao rok trajanja, iznad proizvoda koje prodaju po stvarnoj cijeni stave akcija itd. Voda:nerealni racuni ako zivi 1 ili 2 clana. Telekom:dajem nista,uzimam sve.
Banke: za moj novac koji ide preko njihovog racuna uzmu ti dusu, a za njihov izmisljeni,lozu ti izbrisu sa lica zemlje. Elektrodistribucija; 6 mjeseci nema te u kuci, racun od struje 30 km svaki mijesec iako nikoga kod kuce nema. Web stranica ili nesto slicno za zastitu potrosaca u bosni ne postoji predpostavljam nikad nece ni postojati,jer je olos napravio takvu utopiu za saku dolara, gdje profitira prijeratni talog drustva.
-HALLLOOOOOOO, jel to vodoprivreda? -Nije gospodine dobili se elektrodistribuciju. -Aha,..... nema veze....HEBEM I VAMA MATER!!!!
a gdje su toplane, i banke sto izmišljaju naknade i ne zatvaraju racune kako treba?