Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha pa oni sve na crno rade...nema budzet sa Medjugorjem veze nikakve...oni hoce da pune svoje dzepove a ne budzet
@Mentol01 ..ovi nam mogu samo bolnice puniti - u budžet ne uplaćuju ni marke
Hajd Mostar i nekako, al da Medjugorje puni budzet, e taj film jos ne vidjesmo.
@a3tec 😂 što bi Izet rekao bogami taj film nećeš gledati.
Jao pa samo jadni bosnjaci pune budzet rekao bi covjek po kementarima a onda dode sluzbeno drzavno izvjesce top 10 porezni duznika kad tamo od 10, 7 veliki bosnjacki domoljuba .. Federalne ispekcije hodaju nije 96 mamlazi i pecate one koji ne drze se propisa pa se ne sekirajte pune proracun..
Evo sad gledam snimak Tegeltije na FTV, ugasio sam ton dok zavrsi govor smrdi mu iz usta.
Ovi iz madjugorja su stvarno g0vna. Sad su otegli sline, a kad je bilo na desetine hiljada nocenja oni prijave samo 3-4. Budzet/drzava nikakvu korist od Madjugorja nema..
HEHEHE!
Ovo je solidarizacija sa saudijskom arabijom, nema hadza, pa kad je njima crkla krava neka crkne i naša. Lijepa gesta, ništa pametnije od bosanske glupe glave nije ni bilo za očekivati
@_ja_ Bice hadz insa Allah sa ljudima iz cijelog svijeta koji tamo zive ( sa veoma strogim mjerama zbog korone). NE RADUJ SE PRERANO.
zašto klix .ba prevodi priopćenja na hrvatskom jeziku? nije li hrvatski jezik jedan od službenih jezika Federacije BiH?
@gooUser1567693229 A zasto ne bi novinar prevodio. Ima pravo da govori na bilo kojem sluzbenom jeziku. Mene niko ne moza natjerati da govorim Hrvatski, ali nema problema da ga razumijem. Sa druge strane, kad cujem Hrvata da govori Hrvatski zvuci mi normalno i nista ne primjecujem, ali kad Bosanci govore hrvatski to mi nekeko para usi. Na primjer zapadna Hercegovina je koristila stoljecima ikavsku varijantu Bosanskog, a od 92-ge intenzivnu varijantu Hrvatskog.
NEK POREZNA OVU PRICU POTVRDI?
Cuj otvorite granice? Kakvi debili majko moja, nek pocrkaju svi...
E sto ga vi napunite mila majko 🤣🤣🤣
čuj ko. pa polupismeni saobracajni policajci sa kupljenim diplomama naoružani samo sa bločićem u ruci i spremnom frazon : znotel sto smo vas ustavili...
Cccccc oni kao pune budzet....o zemljo otvori se
Sve na crno radi, kakav budzet, ha ha
Religiozni turizam je sad sigurno manje važan nego slobodan promet za naše firme koje rade preko detašmana u EU i uopšte slobodan promet robe.
Nećemo ništa postići zatvorenim granicam, jer i da dva mjeseca budemo zatvoreni, čim otvoriš isto nas čeka. Onda bolje sada otvoriti dok je ljeto da se makar nešto love namakne. Virus neće otići svakako.