Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Minuta sutnje za Njemacku,minuta za Francusku,minuta za Vanuatu,minuta za Filipine...nisu muslimanska djeca ,pa de,red je da im se oda pocast, kad djeca bivaju ubijena u Nigeriji,Palestini,Iraku,Siriji,Afhanistanu...Berlin i Pariz takodje odaju minutu sutnje??? To vazi isto i za nas,ni mi nismo nista bolji,priznajemo zrtve bijele krscanske djece, sto je normalno,a za drugu djecu tamnije puti ..ne uvlacimo se tamosnjih medijima i vladama da suosjecamo i sa njima.
Je li ikada bila minuta sutnje za pobijenu djecu Gaze ? Nemam nista protiv njemacke djece,ali budimo realni !
Je, održati će se minuta šutnje za poginule u Francuskoj, a s druge strane će kad vide u svojoj okolini da učenici maltretiraju nekog učenika samo okrenuti glavu, nije njihova briga..uvijek je lakše brinuti o drugima, lažno suosjećati s onima kojima u biti ne možeš pomoći, a od problema u svojoj okolini okretati glavu...
Kakvi su to bolesni komentari? Niko ne poziva vas da odate pocast poginulima iako vam ne bi pala kruna s glave da pokazete malo postovanja. Poziv je za skolarce da odaju pocast drugim skolarcima koji su poginuli kao ucenici u razmjeni.
ne znam da je neko odao pocast minutom sutnje ubijenimau nigeriji od strane boko haram, et jedan pr, ali kad umiru bijela zapadno europska djeca onda se mora sutit, :S
Ja Miroslav Klembo sa svojim saradnicima Laticem i Beganovicem te sa nasim vozdom Radojicom Radoncicem dostavljam dokumentaciju sa imenima srpsko-cetnickim zlocincima, koji su klali Bosnjake u Srebrenici a danas rade u SIPA-i. Tuzilastvu i drugim policijskim i drugim visokim drzavnim funkcijama. Evo spisak sa JMBG: http://nap.ba/images/file/ratnizlocinci.pdf
Razumio bi da se kod nas deilo, ali zbog tragedija u cijelom svjetu trebali bi svaki dan i to cio dan sutjeti, cista glupost.
niko ne obiljezava sjecanje na stradale u Srebrenici,nastradale u Pakistanu,Siriji.....
Sto jedan dan ne posvetimo djeci u Gazi koji ni pitke vode nemaju. Bruka i sramota.
@Kolaterral Polako momce, cemo ti hormoni? Zasto je jedna tragedija veca od drugih. Da, bas je sramota biti Bosanac, inace smo mi toliko agonije nanijeli drugima i svjetu, poznati smo kao koljaci i bacaci atomskih bombi... da izvines nisi ti ni bio Bosanac nikada.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)