Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije kompetenten nego kompetentan!
onaj iftarov top je ispalio vatrenu kuglu u pravcu srebrenice.
Što podmećeš požare???
srpski piromani, ništa čudno.
Nek izgori ionako je prokleta!
potpuno si upravu.....
ja sam bog i ja nemam veze sa ovom vatrom
A to što su sad najveće temperature u posljednjih 120 godina, to nema veze... Nek si ti vodio sve evidencije i nek si kompetenten da daješ stručne analize. Zahvaljujem se duboko.
To vam sve Bog vraća jer koristite svoje mrtve za propagandu, lični interes i širenje mržnje. Biće 1001 negativan glas na ovaj komentar, vrijeđanje i sl., ali dobro svi znate da je tako. Mrtvih iz Srebrenice se samo sjetite kada vam trebaju za navedeno. Nikada ih nećete pustiti da počivaju u miru, već se služite njihovim kostima za širenje mržnje. Pozdrav dobrim ljudima.
požar je podmetnut!!! u sto godina u srebrenici nije bilo požara zbog sunca bez obzira kako toplo bilo!!!
Kakvi su ljudi u BiH sve treba da izgori