Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duša me moja boli kad vidim da ove šume gore, pa gdje god...:(
kad nema rata i granata - ratuje se paljevinom.... ovo je podmetnuto
HVALA BOGU PADE KIŠA
Nekadašnji gigant firma Prenj je proizvodio namještaj i plasirao ga po Evropi od istih tih endemičnih vrsta,a danas je spala na preprodaju ogrevnog drveta,glavni opis poslova direktora i njegovih bliski saradnika istoimene firmurine ako je se i može nazvati firmom jeste analiziranje kolika treba bilja ili cjepanica biti,neprima svaki šparet na drva istu veličinu cjepanice,inžinjeri nadgledaju dali su sjekire naoštrene itd itd. jedini posao koji radnici rade a koji su nekad opsluživali najsavremenije mašine za obradu drveta u Evropi jeste CIJEPANJE..jad i šljam..mašine su završile po obližnjim privatnim pilanicama koje se raspadaju,objekti poklonjeni za mizerne pare lokalnim djilkošima a što je ostalo od mašina završilo je na otpadu..sve u svemu B i H gori i s plamenom i bez a kako ce da sagori to ce mo da vidimo u narednom scenariju političkih stranaka ONAJ KO PALI TAJ I KUPUJE TU ŠUMU SAMO PO CIJENI PALJEVINE JER JE KUD I KAMO JEFTINIJA..šuti i trpi.
Nije ni cudo da gori na sve strane.Politicari na odmoru,vatrogasci kantona Sarajevo nisu mrdnuli guzicom u zadnjih mjesec dana,umjesto da idu i pomazu svojim kolegama.Nisu nadlezni, garant. A podmetnuto je u 90% slucajeva... Policija drzi radare u rukama i pise kazne, umjesto da trazi ko podmece pozare..i da ga posteno,bez sudjenja i saslusanja kazni..Veliki Skolj i nek tamo tuca kamen;)
naske mu.mine puca tu.ki, mi smo se ibade.tili, ramaz.an ovo ono a suma svakako nije alaov.a nego je c.af.irska, hisla.m je najjaci i onije ana.mo su mijenjali knjigu, i rekoh li da naske dragi a.lah i vidi i cuje, i tako treba da bidne
I TREBA SVE DA IZGORI, KAD BOCE NA SVAKOM COSKU PRIRODE IMA, A ZAKONA NIGDJE DA KAZNI !!!
jabi volija da cjelo sarajevo igori ida glavnije grad bidne velika kladuša
Za sve ove pozare treba odmah poslati vojsku pa neka pomognu da gase. Nema veze na kojem je teritoriju.
Stanoje ne seri
Станиславе Станиславе, много сереш....
Имали механизације. Гдје су они камиони од неки дан. Хи хи хи хи.
Zasto gore sume u BiH ? Ne radi se o namjernom podmetanju Znaci nije doso neko iz srbije ili hrvatske pa nam zapalio sumu..Niko nije doso iz srbije ili hrvatske i nabaco smece u rijeke sirom BiH to smo MI bagra prodivljala..To je u glavnom nasa bagretina primitivna koja voli da aksamluci i senluci uz dim i miris cevapa i pive !!Ta bagra unisti sve pred sobom..Oni ostave kamare smeca a u ljetnom periodu na um im ne pada da treba da ugase vatru na kojoj su spaljivali mladu teletinu i cvarili svjez cevap.Problem je takodjer da su pasnjaci diljem BiH ostali bez stoke :::stoka ne pase ..visoka i suha trava plane u sekundi ......Munika je endemicno drvo i s tim treba da s epüonosimo a to pojma nema ta nasa bagretina..Za info munike najvise ima u predjelu prenja -gornji dio neretve ...tamo pozari bukte vec mjesec dana a niko da pomene ugrozenost endemicne munike..Naravno banda i sumokradice preduzeca Prenj sume trljaju ruke .............. Tuzno do bola...Nista bez golog otoka ..
Kako se naši ljudi čude kada neko iz dijaspore dođe i priča im kako se kod njih ne može zapaliti vatra u šimi da roštiljaš, nego ti treba dozvola od vlasti da je zapalis, o kod nas svaka budala pali vatre kada je 38 stepeni napolu, i još neće je ugasiti za sobom zato i imamo ovolike požare
Jel čitatelj slikao ili je gasio?
oni slikaju umjesto da gase
jesu li ovi požari božije davanje il\" su se samo piromani malo zaigrali ?