Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako da ta medjunarodna zajednica postavi nekoga ko ce nam rijesiti sve probleme. Ukinut RS i Dodika, donijet investicije i odvest nas u EU dok mi pijemo kaficu na Ferhadiji i sa divljenjem gledamo kako nam drzava prosperira dok mi idilicno sipamo mlijeko u tu istu kaficu. Kad bi nam samo neko rijesio probleme mi bi onda sretno zivjeli zavijek i ne bi se puno zalili. Samo mozda malo na to kako nam drzava nije dovoljno socijalna i kako se jos i od nas ocekuje da se koliko-toliko angazujemo.
Poslije bombardovanja polozaja vojske R.S. 95-e od strane NATO snaga, u cilju zastite Bosanskih muslimana ili bolje receno vojnoj pomoci,jedan zapadni diplomata je izjavio: \'\'Zapad ce biti zaprepasten velicinom amplitude mrznje koju ce Bosanski muslimani izraziti prema njemu.To je narod koji ne zna za rijec prijatelj niti za rijec hvala ,koji je uvijek na ljubav odgovarao mrznjom,na dobro djelo nozem iz potaje\'\'-to se danas ocituje na svakom koraku Bosnjacke populacije.LAJCEK JE TIPICNI PRIMJER TOME.
Ko sa vama sada, niko, pa ni pojedini bosnjaci. Milosevic je vama bio najbolji i najveci ucitelj.
ovi u četnitetu da ce im on pomoci da penzija bude veca od 150 km.pa likuju aaaa sada ce ici ispod stoje kad mile i lajko nazdrave
Ti pricas o prijateljstvu???????? Koja licemjernost i bezobrazluk.Pa sa Srbima nije niko htjeo.Nisu htjeli Slovenci,Hrvati,Bosnjaci,Crnogorci,Albanci,Makedonci,Madjari.....Cijeli svijet.Zalosno je zivjeti sam i znati da te nitko ne voli.
Po komentarima isto da je ovo... Pa ne znam ni ja sta. Htjedoh napisati banjaluka-x ili bijeljina-x, ali vala ni tamo nema ovolikih de.bila. Idite radite nesto korisno. Sto dosadjujete i preseravate se? Ili brate nadjite sebi stranicu pa tamo smisljajte kako unistiti BiH do mile volje. Ako hocete republiku srpsku nezavisnu ili sta ti ja znam idite pusku u ruke i ratujte samo prestanite sr.at. Ja mislim da srbi tradicionalno nisu narod koji se ovoliko pre.se.rava. Ali valjda je to odraz nemoci. Pas koji laje ne ujeda.
Nije vam Lajkcak kriv, krivi ste sami sto necete da se razdvojimo i svima bi bilo bolje, ovako cuti i trpi.
lajcak.. covjek koji ne moze ni pomoci ni odmoci... tipican primjerak politicara koji nit smrdi nit mirise pod njegovom dirigentskom palicom smo najmanje napredovali tako da kukala nam mati u narednom periodu :(
Eto vi ste puni ljubavi,balkanski kasapini kako vas nazvase kulturni evropejci.
Opet nam kjafira postavljaju za visokog predstavnika. A sto ne moze Ahmedinedzad, Gadafi ili Demirel?
Periguzima valjaju samo oni koji dodju i igraju 100% za njih,svi koji iole imaju uravnotezeniji stav ,sto znaci razumijevanje i za ostale,nisu dobro dosli ! Napokon trebaju shvatiti,da moraju zavrnuti rukave i svoje probleme rijesavati radom i iskrenim zalaganjem za bolju buducnost,ispijanje kafa i svakodnevno supljiranje po kaficima ,sigurnio ne vode ka prosperitetu i Evropi !
E,jes vam komentar da se covjek upisa od smijeha.Pa imateli vi koje jace pero od ovog koji \'\'valja li valja\'\'.Pa nije potrebno nekoga mrzjeti da bi o njemu govorio lose.Pisac mora da pokaze i jedan vid diplomatije kada daje pismene komentare o diplomatima i politicarima.Meni se cini da ste vi svi skola Bakire Hasecic-mahala schule.
Odavno glupljeg komentara nisam procitao. Svako ko nije po volji sarajevske carsijske politike, odmah ne valja. Lajcak je dogovorio reformu policije, potpisan je sporazum s Europskom unijom SAA. Ne razumijem po cemu se mjeri je li neko uspejsan ili nije. Kao uspjesan je Valentin Incko. Smijesno!
Eh kad bi ovaj novinar znao sta je htjeo reci... Pa Lajcak je dragi moj novinaru samo obican sluzbenik Evropske Unije. Zasto bi on rizikovao svoju smjenu konfrotirajuci se sa Dodikom ili rs-om... Pa ako Evropa njega tolerise, zasto bi se on bunio i protivio, zbog nekih ideala, principa... Pa to nema nigdje veze, dragi novinaru...
heljp Baznia, heljp Baznia, make the state I want, not them
periguzani su nesto neurozni !