Zasjedanje 9. septembra
0
Povratak hrvatskih ministara u Vladu FBiH
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne, on je probosanski orijentisan, jel jasnije! mogu ja i nacrtati \"hrvatski\" entitet u posavini.... to bi te dotuklo..
Ja kao strucnjak za ceste,strucniji sam od oropeda LJubica, predlazem da PC V prolazi preko medjugorja izmedju nove crkve i spomenika gospi.
Šta je to sa tobom sine, šta pričaš to, ko te zatrova, šta manjina, da se nisi malo zajebao, ti bi malo segregacije jelde..... Hercegovac - ERO - ti manjina, maaajke ti, koju si školu završio tako pametan....
sikter bagro ko vas zove, naucili ste sve da bude po vasem ma k.. vam vise naviknite se da zivite u zemlju gdje je vas narod manjina...